Az Apple kiküldte a meghívókat: “Peek performance” esemény március 8-án!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Korábban már pletykálták, hogy a következő eseményt az Apple várhatóan március 8-án fogja tartani, amiről most már a hivatalos meghívó is megérkezett, és ami a már megszokott módon csak online kerül megrendezésre a járványhelyzet miatt.

A menetrend szerint március 8-án, helyi idő szerint reggel 10 órakor kezdődik majd az Apple keynote-ja. A bejelentést az Apple most is a Steve Jobs Theater-ből fogja közvetíteni, és hazánkban az időeltolódás miatt ez szokás szerint 19 órára esik.

Ahogyan az utóbbi években már megszokhattuk, az Apple oldalára most is kikerült az esemény linkje. Ha pedig az oldal közepén látható logóra koppintunk, akkor most is egy kiterjesztett valóságos animációt kapunk:

Mire számíthatunk a keynote-on?

A keynote-on elvileg nem csak a jelenlegi béta szoftverek hivatalos megjelenési idejét fogjuk végre megtudni, hanem a hírek szerint az iPhone SE 3 és az iPad Air 5 is bemutatkozhat, a Mac-ek közül pedig talán a belépő szintű MacBook Pro és a Mac mini esetén érkezhet frissítés.

Szerinted miket mutat majd be március 8-án az Apple?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. expa says:

    Ettől a kiterjesztett valóságtól pillanatok alatt felmelegszik a teló hátulja (iP12ProMAX). Elég fura…

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!