fbpx Skip to content

Karácsony környékén a DigiTimes is megosztotta jóslatait az akkor még jövő évről és mivel a 27 colos iMac utódjáról van szó, nem mehetünk el mellettük.

Ha minden igaz, az Apple nem fog átállni mini-LED technológiára az új iMac esetén, ellenben a kisebb iMac-nél megismert színekre lehet számítani.

A DigiTimes jelentése úgy fogalmazott, hogy annak ellenére, hogy most már egy ideje arról szóltak a híroldalak, hogy a következő generációs, 27 colos iMac mini-LED kijelzővel fog érkezni, nem ez lesz a helyzet és az Apple marad a sima LCD-nél.

Ezzel a DigiTimes szembe megy Ross Young előrejelzésével, aki október végén pont ennek az ellenkezőjét állította: Ross Young: 2022 elején érkezhet a mini-LED kijelzős, 27 hüvelykes iMac.

Ez persze nem azt jelenti, hogy nem lesz jobb kijelző az új iMac-ben, a DigiTimes szerint a mostani 27 colos modellnél 30-40%-kal több LED-et fog használni az Apple, ezáltal magasabb fényerőre lehet számítani.

A másik információ morzsa, amit megosztott a DigiTimes, hogy a 27 colos iMac ugyanúgy színes lesz, mint az iMac M1, de az egyelőre nem biztos, hogy ugyanazokat a színeket lehet majd megvenni.

Személy szerint nem lepne meg, ha lenne egy exkluzív szín, ami csak a nagyobb modellből lenne, amivel tudná az Apple igazán nyomni a marketing gépezetet.

A korábbi pletykák profibb külsőről, fekete kijelző körüli keretről és Pro Display XDR-hoz hasonló kialakításról beszéltek, így az is elképzelhető, hogy teljesen más színpalettáról válogathatunk majd.

Ha már a korábbi jóslatokra tekintünk vissza, azt is érdemes megemlíteni, hogy tavaly nyáron még az volt az elemzők által az általánosan elfogadott vélemény, hogy a kijelző is nőni fog, mostanra azonban valahogy minden előrejelzés 27 colosként hivatkozik a nagyobb iMac-re, így ez a lehetőség egyre távolibbnak tűnik.

Te várod már az új iMac-et?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok