fbpx Skip to content

Ross Young, a Display Supply Chain Consultants vezérigazgatója szerint az Apple egy új, 27 hüvelykes iMac bevezetését tervezi 2022 elején. Ez az információ Young tweetjéből, és a MacRumors-szal megosztott további részletekből származik.

Young elmondta a MacRumors-nak, hogy az iMac 27 hüvelykes kijelzőjében mini-LED háttérvilágítás lesz, ami valószínűleg azt jelenti, hogy XDR típusú lesz. A képernyő megkapja továbbá a ProMotion technológiát is, mely adaptív képfrissítést tesz lehetővé 24 Hz és 120 Hz között.

Az Apple egyébként már más termékeket is bemutatott a fent említett mini-LED kijelzővel, köztük a 12,9 hüvelykes iPad Pro táblagépet 2021 elején, valamint a 14 és 16 hüvelykes MacBook Pro modelleket ezen a héten. Young arra számít, hogy az Apple termékei a jövőben alapértelmezésben ezekkel a kijelzőkkel lesznek gyártva, köztük a 27 hüvelykes iMac is.

Bár Young először egy különálló monitor érkezését prognosztizálta, a napokban mégis korrigálta értesüléseit. Az úriember forrásai egyébként már több esetben is pontosnak bizonyultak, gondoljunk csak az iPad mini esetében a 8,3 hüvelykes, a MacBook Pro modelleknél pedig a 14 és 16 hüvelykes kijelzőire tett jóslataira. Úgy tűnik, jó téglája van az ellátási láncban.

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.