Ross Young: 2022 elején érkezhet a mini-LED kijelzős, 27 hüvelykes iMac

Ross Young, a Display Supply Chain Consultants vezérigazgatója szerint az Apple egy új, 27 hüvelykes iMac bevezetését tervezi 2022 elején. Ez az információ Young tweetjéből, és a MacRumors-szal megosztott további részletekből származik.

Young elmondta a MacRumors-nak, hogy az iMac 27 hüvelykes kijelzőjében mini-LED háttérvilágítás lesz, ami valószínűleg azt jelenti, hogy XDR típusú lesz. A képernyő megkapja továbbá a ProMotion technológiát is, mely adaptív képfrissítést tesz lehetővé 24 Hz és 120 Hz között.

Az Apple egyébként már más termékeket is bemutatott a fent említett mini-LED kijelzővel, köztük a 12,9 hüvelykes iPad Pro táblagépet 2021 elején, valamint a 14 és 16 hüvelykes MacBook Pro modelleket ezen a héten. Young arra számít, hogy az Apple termékei a jövőben alapértelmezésben ezekkel a kijelzőkkel lesznek gyártva, köztük a 27 hüvelykes iMac is.

Bár Young először egy különálló monitor érkezését prognosztizálta, a napokban mégis korrigálta értesüléseit. Az úriember forrásai egyébként már több esetben is pontosnak bizonyultak, gondoljunk csak az iPad mini esetében a 8,3 hüvelykes, a MacBook Pro modelleknél pedig a 14 és 16 hüvelykes kijelzőire tett jóslataira. Úgy tűnik, jó téglája van az ellátási láncban.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. expa says:

    27coll nagyon kicsi. Én 32coll-t várnék…

  2. gunar says:

    Pontosan! Ha már a kicsi is megnőtt akkor a nagyobbat miért ne pumpálná feljebb az Apple. Logikus lenne, bár most egy 32collos monitorom van 4K-s és hát jó messze kell tőle ülni, hogy ne egye meg a szemet.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!