Ezzel a QR-kóddal akár 5 hónapig is ingyenesen használhatod az Apple Music-ot!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jómagam Spotify és Apple Music felhasználó is vagyok. A Spotify-t használom utazáskor, akkor, ha nem specifikus zenét keresek és akarok hallgatni. Apple Music-ot használok akkor, ha a TV elé ülve magas felbontásban szeretném meghallgatni az adott albumot, vagy akár Dolby Atmos-ban.

Az Apple Music a veszteségmentes avagy lossless támogatásának köszönhetően szerintem a legjobb ár/értékkel rendelkező zene streaming szolgáltatás. Az persze már más tészta, hogy kinek mi tetszik, önmagában én is inkább Spotify-párti vagyok, de tény, a lossless rengeteget dob a zene minőségén, és sokszor már 1-1 specifikus albumot inkább az Apple Music-ról indítok el. A veszteségmentes zenehallgatásról írtam már egy részletesebb cikket, érdemes elolvasni. Az Apple időről-időre valamilyen zenei partnerével együttműködik és kedvezményesen (0Ft-ért) adja az Apple Music-ot. Ilyen most a Shazam+Apple közös akciója – olvasd be az alábbi QR-kódot!

(Amennyiben a kód nem működik, kattints ide.)

Szóval alapjában véve a Shazam 2 hónap ingyenes Apple Music-ot ad, ha már korábban előfizettél. Ha ezt még nem tetted meg, akkor összesen 5 hónap ingyenes Apple Music vár rád a fenti kód segítségével, ami azért nem semmi!

Akinek jelenleg van előfizetése nyugodtan mondja le, amikor lejár, be tudja majd aktiválni a 2 hónapos ingyenes előfizetést. 🎄

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. megyo says:

  Nem vagyok Apple Music előfizető. QR kódot beolvastam, de nekem nem ír 3 hónap próbaidőszakot a fizetés előtt, hanem csak az “AJÁNLAT: 2 hónap beváltva” szerepl ott. Hogy lehet a +3 hónapot előcsalni?

 2. Hát ez egy jó kérdés. :slight_smile: Ismerősnek sikerült azért van benne a screenshot is.

 3. Jadeye says:

  korábban bármikor igénybe vettél már ingyenes időszakot?

 4. megyo says:

  Igen, anno így kezdtem az Apple Musicot, hogy 3 hónapig ingyenes volt. De ha most akarok az Apple Musicra előfizetni, felkínál egy “3 hónap 1 áráért (1490 Ft)” akciót.

 5. Jadeye says:

  akkor gondolom ezért nem kapod meg a teljes 5 hónapot, hanem csak a korábban már igénybe vett időtartammal kevesebbet.

 6. Bob says:

  Ha vegre a Spotify is bevezeti a lossless-t nem tudom mi lesz az amivel az Apple Music at fog tudni csabitani.

 7. Bendy says:

  Családi előfizetésem van. Azzal is működik a kód, vagy azt inkább ne mondjam le?
  Ha az Apple One-nal kapcsolatban lenne kérdésem, azt hol tegyem fel?

 8. iDahab says:

  Sziasztok, nekem is ez a kérdés, hogy ha családi előfizetésem van, akkor ez él, vagy ne erőltessem? köszi a választ.

 9. Nem. Nekem is családi van, de visszadobta.

 10. iDahab says:

  Köszönöm a választ! sajnálom…

 11. Sziasztok!

  Beolvasva a kódot majd elfogadtatva a fizetést(touch id) kiírja hogy: “Az ajánlat beváltásához először frissíteni kell a fizetés módját”. De nem tudom hogy kell hogy lehet. Van aki tud ebben segíteni? Van élő előfizum az Apple Musicra. Próbáltam törölni a kártyát de nem lehet mert van élő előfizetésem…

 12. Jadeye says:

  és a beállított kártyád nem járt le esetleg?

 13. Nem járt le. Közben az apple care-rel megoldódott. Másik kártya hozzáadás, enyém eltávolítás, majd újra hozzáadás. Így már nem írta ki a hibaüzit. Most azt írta hogy új előfizetőknek él csak az “akció”.

  Köszi szépen!

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!