fbpx Skip to content

Ahogy arról mi is beszámoltunk, az Apple elérhetővé tette az iOS 15.2, az iPadOS 15.2, a watchOS 8.3 és a macOS Monterey 12.1 kiadásra szánt, RC verzióit. A macOS Monterey 12.1 RC fejlesztők és tesztelők számára való megjelenése mellett a hamarosan nyilvánosságra kerülő új funkciók és változtatások előnézetét nyújtja, emellett a fontos hibajavításokat is tartalmaz, amelyek közül három a 2021-es MacBook Pro modelleket érinti.

Az RC megjelenésével megtudtuk, hogy az univerzális vezérlés még mindig késik a korábban bejelentett, őszi dátumhoz képest. Kapunk viszont frissítéseket és javításokat a SharePlay, az Apple Music, a Fotók, az Üzenetek, a Siri és a Keresés, az Apple ID, és a TV alkalmazás esetében.

Sok Mac felhasználó számára fontos lehet a macOS Monterey 12.1-es verziójával érkezett több hibajavítás is. Az Apple a 12.1 RC kiadási megjegyzéseiben elsősorban az alábbi hat hiba javítását emelte ki:

  • Az Asztal és a Képernyővédő üresen jelenhet meg, miután kiválasztottuk a fényképeket a Fotók könyvtárból.
  • Előfordulhat, hogy a trackpad nem reagál az érintésre vagy a kattintásra.
  • Előfordulhat, hogy a külső kijelzők nem töltenek bizonyos MacBook Pro és MacBook Air számítógépeket, ha az Thunderbolt vagy USB-C használatával csatlakozik.
  • A HDR videók lejátszása a YouTube-on fagyást okozhat a 2021-es MacBook Pro számítógépeken.
  • A 2021-es MacBook Pro számítógépeken a menüsor extráit eltakarhatja a kamerasziget.
  • A MagSafe leállíthatja a töltést a 2021-es 16 hüvelykes MacBook Pro számítógépeken, ha a fedél le van zárva és a rendszer leáll.

Te belefutottál ezek közül valamelyikbe?

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok