fbpx Skip to content

Öles léptekkel haladunk a Karácsony felé, bár ha az üzletek dekorációit nézzük, akkor már két hónapja ezt tesszük, de most, hogy már december van, így tényleg érdemes elkezdeni a témával foglalkozni. Már több éve készítünk egy ajándékajánló cikk sorozatot nektek, hogy ha kütyü rajongó szeretteiteknek nem tudnátok, mit adjatok, akkor néhány tippel tudunk ezen segíteni.

Idén is próbáltuk ez a listát úgy összeállítani, hogy gyerekektől-felnőttekig, nőktől-férfiakig mindenki találhasson benne neki tetsző terméket. Na de nézzük is, szerintünk mivel nem lehet idén melléfogni karácsonykor.

Twinkly okos karácsonyfa fényfüzér 250 LED RGBW

A karácsonyi dekoráció központi eleme egyértelműen a fa, amit rogyásig szokás megpakolni díszekkel, fényekkel. Azonban mi lenne, ha nem kellene minden évben ugyanolyan színű fényekkel beérni? A Twinkly okos karácsonyfa fényfüzér erre kínálja a legjobb megoldást a piacon, hiszen nemcsak egyszerűen változtathatjuk a LED-ek színeit, hanem az alkalmazás okosan felismeri, hogyan is tettük fel a füzért a fára és a telefonunk kijelzőjén megrajzolhatjuk a fények, a színek elrendezését, de ez csak a jéghegy csúcsa, ennél sokkal többet tud ez az okos füzér. Ezenkívül egy ideje már HomeKit támogatás is kapott, tehát mostantól akár Sirivel is vezérelhetjük az okos fényfüzérünket!

 

Tech-Protect H18 3in1 iPhone + Apple Watch + AirPods Qi vezeték nélküli töltő állvány

Senki se szereti az éjjeliszekrénye mögötti kábelrengeteget, amire a sok kütyünknek esténként szüksége van. Sokkal jobb lenne, ha csak egy kábelt kellene szépen elvezetni és az töltene mindent. Amíg az Apple nem áll át teljesen USB-C-re, addig ez az egy kábeles megoldás nem jöhet szóba, de még utána se igazán, hiszen sokszor egyszerre több készülékünket is tölteni kell. Ilyenkor jöhet jól egy három az egyben töltő állomás, mint például a Tech-Protect H18, amivel egyszerre tölthetjük az iPhone-unkat, az Apple Watch-unkat és az AirPods-unkat is – és ráadásul mindet vezeték nélkül.

Nomad Rugged MagSafe iPhone 13 Pro bőr hátlap tok

Egy elegáns iPhone 13-ashoz dukál egy elegáns bőr tok is, hiszen ki szeretné valami kis játékos, akár nem túl jó minőségű tokba tenni a méregdrága telefonját? A bőr tokok képviselik a tokok csúcsát, így ha megtaláltuk a számunkra tetszőt, akkor más tokra talán nem is lesz szükségünk. A Nomad Rugged tokja igazi csúcsminőséget képvisel, ami gyönyörűen öregedik használat közben és a MagSafe töltést is támogatja.

Baseus PPMT-03 20W MagSafe mágneses Power Bank 10.000mAh külső akkumulátor

Bármennyire is azon dolgozik az Apple, hogy a chipjei minél energiahatékonyabbak legyenek, azért a régi rossz berögződés vagy igazán intenzív használat mellett a legújabb telefonok is le tudnak merülni napközben és életmentő lehet egy külső akksi, hiszen nem mindig van időnk vagy lehetőségünk konnektort vadászni és megvárni, míg kerül annyi szufla a telefonba, hogy továbbállhassunk. Ilyenkor jöhet jól a Baseus 20W-os MagSafe kompatibilis 10.000mAh-s külső akkumulátora, ami persze vezetékkel is használható és akár két eszközt is képes tölteni egyszerre.

Joyroom L-QP207 USB-A QC3.0 és USB-C PD20W USB hálózati töltő 20W

Sok mindenre foghatjuk, hogy az Apple miért vette ki a töltőt a telefonjainak a dobozából, de abban egyetérthetünk, hogy az 5W-os töltőknek lejárt az ideje, sőt, szerintünk az egy portos töltőknek is, hiszen egyre több eszközünk van és emiatt egyre több az, amit egyszerre töltenünk is kell. A Joyroom 20W-os, két portos töltője egy egyszerű, de nagyszerű termék, hiszen még támogatja a régi USB-A és az új USB-C kábeleket is, az utóbbin a 20W-os teljesítménnyel együtt, így jó választás lesz egy ilyet beszerezni.

Supcase Cosmo Pencil iPad 10,2″ (2021/2020/2019) tok előlappal

Biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg iPad lesz a fák alatt, hiszen egy nagyon sokszínű termékről beszélünk, amit az idősebbek is könnyedén tudnak használni és ezáltal a kapcsolattartás is egyszerűvé válik velük. Az iPadeket azonban védeni kell, hiszen egy esetleges kijelző csere elég borsos árú lehet, nem éri meg kockáztatni, érdemesebb egy tokot venni rá. A Supcase Cosmo tokja a szokásos kitámasztási lehetőségek mellett az Apple Pencilt is képes épségben tartani és magát az iPadet is megvédi a külső behatásoktól, de még a kijelző is kapott extra integrált védelmet.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok