fbpx Skip to content

Az Apple teljesen felújította a „The Grove” névre keresztelt, Los Angeles-ben található Apple Store-t és a megnyitóra meghívták a Ted Lasso sorozat stábját, valamint Tim Cook is megjelent.

A KTLA-tól Rich DeMuro készített interjút az Apple vezérigazgatójával, melyben az Apple új „Szereld magad” programjáról is beszéltek.

Cook először a helyszínről beszélt. Szerinte a „The Grove” Apple Store egy „kiváló hely az emberek számára, hogy felfedezzék a technológiát és kitalálják, hogy a cég termékei mit tehetnek értük”.

A „Szereld magad” programmal kapcsolatban ezt mondta Cook:

Rájöttünk, hogy vannak olyan emberek, akik ezzel akarnak foglalkozni és képesek is rá. Ők a népszerű szerelők (a Popular Mechanics magazin után – szerk.) tömege, amit szeretek és egész életemben követtem. Jó érzés útmutatókat kiadni és alkatrészeket elérhetővé tenni, ezekkel lehetővé téve ezt az egészet. Ennek ellenére, ha nem vagy otthon ebben, akkor mi továbbra is arra bátorítunk, hogy látogass el egy Apple Store-ba és megcsináljuk neked. A legtöbb ember számára továbbra is ez a legjobb megoldás.

A jövő kapcsán természetesen nem árult el semmi konkrétat Cook, de azért a cég terveivel kapcsolatban bedobott néhány hangzatos kifejezést:

„Sok energiát fektetünk a kiterjesztett valóságba és nagy erőfeszítéseket teszünk a mesterséges intelligencia területein, figyelünk az autonómiára és mindre együtt is, hiszen ezek olyan alap technológiák, amiknek kombinációit változatos módokon lehet felhasználni.” – állította Cook.

Ezután Rich megkérdezte, hogy lehet-e a „következő nagy dologra” számítani tőle, melyre azt felelte: „Természetesen, az Apple-nél mindig lesz valami, ami a következő nagy dolog lesz. Szerencsére van egy rakás dolog, ami jelenleg is nagy dolog.”

Ha érdekel, az egész interjút megnézheted itt:

Te hogyan értékeled a Tim Cook által elmondottakat?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok