fbpx Skip to content

A COVID merőben megváltoztatta az emberek életét, köztük a mienket is, mert lassan 2 éve elektromos rollerekkel járjuk az utakat. Imádjuk őket, simán megteszünk velük akár napi 30km-t, az enyémmel ennyi idő alatt már 6.000+ kilométert tettem meg. Múltkor volt egy megbeszélésem és hatalmas meglepődésemre a kolléga olyan elektromos rollerrel érkezett, amilyen nekem is van. Persze rögtön ezzel kezdődött a megbeszélés, hogy “Te mióta? És miért, és hogy?”.

Nagyon tetszett, hogy ugyanazt az utat járta be, amit mi is a Szifon.com csapattal, hogy milyen jó volt nyáron, de aztán jött az ősz, picit esik, még belefér, majd jön a tél, 5 fok, annyira nincs is hideg, és végül egész télen ő is, és én is végig elektromos rollereztem. Szóval elmondható, hogy a rollerezés nem csak egy tavaszi-nyári kaland, hanem egész évben használható eszköz, ami rossz idő esetén bármikor BKK-ra pattintható. ? Ahogy minden évben, úgy idén is az E-TWOW prémium elektromos rollerek hivatalos forgalmazója, a Futurer egy hatalmas karácsonyi akcióval zárja az évet. ?

A “kezdő” rollerük 50.000Ft-os kedvezménnyel vásárolható meg egészen december 31-ig. Azért is írtam, hogy a kezdő rollerük, mert ez a roller az átlagember számára simán teljesíthet 30km-t, ami elképesztően sok, illetve akár 30km/h-s sebességre is képes, tehát haladhatunk is vele, olyan pici, hogy 2db is befér egy autó hátsó csomagtartójába és mindössze 11.6kg, tehát akár a gyengébbik nem is simán cipeli a BKK-n!

Mondhatnánk, hogy persze vannak olcsóbb rollerek a piacon, de azért nézzünk a mélyére is, hogy miért fizetünk. Egyrészt hivatalos forgalmazásról van szó, nem az XY nagyáruházról, ahol a garanciális ügyintézés hónapokat vesz igénybe. Másrészt a csapat, az egész “életérzés” amit képviselnek. Hogy bemegyünk, kipróbálhatjuk, megnézhetjük, ha nem tetszik, visszaveszik, segítenek, és persze ott van a szervizháttér, ami elképesztően fontos egy ilyen eszköz esetén.

Mit tartalmaz a Futurer prémium támogatás és szerviz?

  • 3 év vázgaranciát az általános 1 év helyett
  • Korlátlan motor garanciát az általános 1-2 év helyett
  • 3 év általános jótállást minden új felnőtt elektromos rollerre – ártól függetlenül
  • A gyári 2 év vagy 4000 km akkumulátor jótállást, azonnali cserével!
  • Akár azonnali javítást Budapesti szervizünkben (előzetes időpontfoglalással)

Szóval nem csak egy rollert kapunk, hanem hatalmas támogatást, külön csoportot, kis közösséget, akik segítenek egymásnak, útvonal tippeket adnak és így tovább… Erre az akcióra mindenképp érdemes lecsapni, mert tavasszal százszorosan megéri majd, hogy most egy picit spórolhattunk. Érdemes elolvasni a korábbi cikkemet is az E-TWOW-ról, hogy nekünk milyen élményeket nyújtott az elmúlt években. ? A kedvezményes rollereket ide kattintva lehet megtalálni.

Immáron elektromos gyerek rollerek is kaphatóak nálunk, azok pedig itt találhatóak meg. Nagyon cukik és rendkívül strapabíróak, érdemes megnézni őket. Egyébként 10km/h sebességgel tudnak menni, maximum 10km-es hatótávval.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok