fbpx Skip to content

Az Apple Watch kihívások egy része sajnos olyan eseményekre reflektál, amik az USA-n kívül semmit se jelentenek, ilyen például a hálaadásnapi, de a mostani veteránok napi is. Ez azonban nem kell, hogy kedvünket vegye, hogy megcsináljuk, hiszen a mozgás és az érte járó jelvény és matricák a lényeg, nem pedig az ünnepnap, vagyis sok eseményt elég fura egy kis sportolással megünnepelni.

Az Amerikai Egyesült Államokban november 11. a Veteránok napja, ami azért esik éppen erre a napra, mert 1918. november 11-én írták alá a szövetséges államok és Németország a fegyverszüneti egyezményt, ami az I. Világháború végét jelentette. Ebből a dátumból következik a kihívás elsőre fura 11 perce is.

Magyarországon valószínűleg a legtöbb felhasználó magyar regionális beállításokkal használja mind az iPhone-ját, mind az Apple Watch-át, akár magyar, akár angol vagy más nyelvű felülettel. Aki szeretné megszerezni az ennek kihívásnak a teljesítéséért járó badge-et és iMessage matricát, annak elég csak az órájának a régió beállítását (Watch app > Általános > Régió és nyelv) az Egyesült Államokra állítani és utána persze futva, sétálva, vagy akár kerekesszékkel teljesíteni legalább egy 11 perces edzést. A kihívást teljesíthetjük az órán található Edzés alkalmazással, de bármi más, olyan app segítségével is, ami HealthKit-támogatással is rendelkezik.

A régió a badge megszerzése után természetesen visszaállítható. Ha pedig valakinek a hónapok során eltűnt volna például a hálaadásnapi badge, az állítsa vissza amerikaira a régiót az órán és az iPhone-on is, majd indítsa újra mindkét készüléket, és ezután nyissa meg újból a Tevékenységek appot.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok