fbpx Skip to content

Az Apple ma bejelentette, hogy az új Apple Watch Series 7 előrendelése október 8-án indul és a vásárlók 15-én kapják meg az új óráikat.

A jelenleg épp leállt állapotban levő Facebookon azonban felbukkant már pár fotó egy kicsomagolt Apple Watch Series 7-ről, így végre az Apple marketing anyagain kívül is megtekinthetjük az órát.

Ha azért nyitottad meg a cikket, mert azt hitted, hogy több kép lesz az Apple Watch Series 7-ről, akkor bocs, mert sajnos csak ennyit sikerült a MacRumors-nak lementenie az Apple Watch rajongóknak fenntartott Facebook csoportból, mielőtt el lettek volna távolítva a képek – és mielőtt világszinten leálltak volna a Facebook szolgáltatásai egy jelenleg is megoldásra váró hiba miatt.

A fenti képen látható az Apple Watch Series 7 exkluzív billentyűzet és a Beállítások alkalmazás Apple ID altáblája, ami igazolja, hogy egy Apple Watch Series 7-ről készült a kép.

Hogy tetszik így az Apple Watch Series 7?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for expa expa says:

    Mint egy gyerek játék. Kinézetre nagyon gáz…

  2. Avatar for Czo Czo says:

    Milyen lenne a jo kinezet egyebkent?

  3. Avatar for expa expa says:

    Klasszikus óra kinézet. Pl Amazfit GTE 2e…

  4. Avatar for Czo Czo says:

    Ha megnezel egy ilyen orat, ezek hasznalhatatlanok. A kijelzo also es felso harmadara kb lehetetlen ertelmesen barmilyen adatot kiirni, tehat az ott elveszetegetett terulet. Informaciokozlesre egyszeruen a teglalap alaku kijelzo az alkalmas. Nem veletlen, hogy az Apple nem ezt az elavult, ocskavas format valasztotta. A kerek ora egy kenyszer volt a multban, semmi elonye nincs, ha ragaszkodunk hozza. Remelem, soha nem kell majd ilyen elrontott kijelzovel kuzdeni, amikor az ember hasznalni akarja az orajat.

  5. Avatar for expa expa says:

    Neked elavult, nekem a kocka a gagyi. Nekem is kerek órám van más gyártótól csak az a bajom, hogy nem alma így nem tudom az ökoszisztémába beleilleszteni. Köszi de nekem a kocka óra elavult. Remélem észhez térnek idővel…
    JA, és az egy napos üzemidő űbergáz.

  6. Avatar for Czo Czo says:

    Az a baj, probaltam kerek orat (android wear), de nem igazan tunt hasznalhatonak. Weboldalt megnezni, emailt olvasni, emailt diktalni, uzenetet olvasni/diktal kb alkalmatlan. Fejlesztensel is jol at kell gondolni, hogy mi keruljon a kepernyore. Pl szogletes oran egy tablazatban konnyu megjeleniteni adatokat, kerek oran ez teljesen felborul. Ha fogsz egy twitter klienst, az egeszen hasznalhato Apple Watchon, mig egy kerek Android Wearen ertelmes tartalom a csak a kijelzo kozepere kepzelt teglalapban van ([kep]).

    Az akkuidovel szerintem semmi baj nincs, a konkurecia is itt tart. Ez az Amazfit nem konkurenciaja az okosoraknak, mert annyira szamit okosoranak szerintem, mint amennyire okostelefonnak gondoltunk egy 6610-es Nokiat. Itt se SDK, se kulso szoftverek, igy pedig pont a lenyege vesz oda egy okosoranak. Ez egy fix feature settel rendelkezo ora, amit ossze tudsz kapcsolni a keszulekeddel.

  7. Avatar for expa expa says:

    De nekem nem kell semmi másra mint órának és ébresztőnek és a legfontosabb, hogy szép legyen. Nem kellene a fícsörök amit tud. A hosszú üzemidő egy almás okos órával sokkal csábítóbb lenne mint amit most árulnak. Ez van, nem vagyunk egyformák. Amazfit nekem tökéletes csak nem alma logó van rajta :smiley:

  8. Avatar for gunar gunar says:

    Hát lehet nagy dobás lenne a részükről kiadni egy kerek órát is, ami inkább szép mint mindent tud, persze őket ismerve a tudást ugyan úgy beletennék, csak a kijelző fentebb említett korlátai jelentenének némi áldozatot az óraság oltárán. Az akku idővel szvsz ott is lennének gondok, mert a kereknek még kisebb is a területe, ezt esetleg a vastagságán lehetne behozni, de ugye az óra mániásoknál most is a “bumszli” a trend.

  9. Nekem a 3-as széria még mindig simán tud 2 nap üzemidőt. Pedig reggeltől estig a kezemen van és folyamatosan érkeznek rá az értesítések. Pontosan 2 éve van meg.

  10. Ez a 2 nap üzemidő azt jelenti hogy este kikapcsolod gondolom. Úgy lehetséges.

  11. Soha nem kapcsolom ki az órát. Folyamatosan működik és nem airplane módban :slight_smile:

  12. Avatar for gunar gunar says:

    Az érdekes, mert nekem 1,5 éves a S4-em és estére 30-40% szokott lenni ha reggeltől estig megyek, igaz vezetésnél a bal kezemmel kormányozok, ami ugye így sok kijelzőidőt produkál.

  13. Same, szóval tényleg érdekes :smiley:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Czo Avatar for Szifon Avatar for mp3pintyo Avatar for expa Avatar for SzifonAdmin Avatar for gunar