Ma este 7-órakor Apple iPhone esemény: ezekre számíthatsz! – vélemény

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokakat nem lep már meg, hogy ma este 7 órakor az Apple ismét iPhone eseményt tart. Ez a sokásos őszi eseménysorozatnak az első része, tehát itt az iPhone-ról, Apple Watch-ról, és AirPods-ról lehet szó a pletykák alapján.

iPhone 13

(Az Apple tudja fokozni a kamera méretet, az iPhone 13 Pro extra nagy kamerával érkezik majd)

Elég sok minden kiszivárgott már az őszi eseménnyel kapcsolatban, amiből jól látható, hogy teljesen új kamera rendszert kap iPhone 13, de a design nem fog változni. Ez a szokásos évi ráncfelvarrás, ami érdekes lehet azok számára, akik például sokat fotóznak és videóznak, de mások számára talán kevésbé. Az Apple Watch azonban egy design változtatáson eshet át, legalábbis a pletykák szerint, ami ismét vonzóvá teheti a készüléket, egyelőre azonban semmilyen hír nincs extra szenzorról, vércukor mérésről. A pletykák szerint hőmérséklet mérést kaphat az Apple Watch, de én egy picit kételkedem ebben is. Végezetül, de nem utolsó sorban ott az AirPods 3, ami hasonló designt kaphat, mint az AirPods Pro, de nem lesz “annyira” in-ear. Az Apple kisebb designt, több funkciót, jobb akkumulátor időt adhat ennek a terméknek.

A fentiekre számíthatunk ma, de idén még legalább egy, de lehet, hogy kettő eseményt tervez az Apple. Nagyon várunk egy iPad mini frissítést és egy M1X-et, avagy M1 processzor ráncfelvarrást. Az M2 minden bizonnyal a jövő év második felében érkezik, most viszont a Pro, 16 colos felhasználók kaphatnak még idén ősszel gépet. Bár azoknak, akiknek nem volt fontos a 15-16-os méret, már váltottak M1-re és nem bánták meg, a 16-os méretben viszont M1X processzor érkezhet nagyobb teljesítménnyel. Ezen kívül a 16-os méretben új kijelzőt is várunk ősszel, valamint brutális akkumulátor időt a processzornak köszönhetően. Logikusan 16-32GB memóriával 512-2TB SSD-vel érkezhet az új gép 1 millió Ft 🤑 feletti árcédulával. 😂 Szóval a következő esemény is bővelkedik majd újdonságokkal.

Érdemes még megjegyezni, hogy rendkívül sok pletyka érkezett az Apple Watch csúszásával kapcsolatban is, ami azt jelenti, hogy több hetes várakozás is lehet egy-egy óra megérkezésére, karácsonykor pedig készlethiány. Ezt már most borítékolom.

Vélemény + Ti mire cseréltek?

Mivel én 2-3 évente váltok iPhone-t az iPhone X óta, azt gondolom, az idei ráncfelvarrás az iPhone 13-mal számomra nem hoz majd semmi extrát. Az én tippem a jobb kamera rendszer, de ezt minden évben eljátsszák. Szerintem itt most a videózásra fog rámenni az Apple, ami számomra nem érdekes. Ezen kívül gyorsabb vezeték nélküli töltés, picivel jobb akkumulátor idő (értsd: +1 óra használat), ami az iPhone 11-nek megfelelő akkumulátor időt jelent (jelenleg ezt használom). Esetleg M1 (?) processzor, ami jó. És ennyi. Talán még új színek, ilyesmi…

Az Apple Watch számomra idén instant get, érdekel az új design, és én még Series 4-et nyúzok, szóval számomra az akkumulátor idő is kezd szétesni, de leginkább fel fog púposodni idővel az akku… Szóval váltani kell úgymond, így új design révén ez számomra mindenképp váltást jelent.

Az AirPods Pro-mmal elégedett vagyok, így számomra az a frissítés nem érdekes.

Ti mire számítotok a mostani eseményen, mi az, amire váltotok és érdekel titeket?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. totopad says:

  11 Prom sanszos, hogy megy asszonyhoz, nekem meg jön egy 13 PM.

 2. Huncute says:

  Van rá esély, hogy ma Mr White bejelenti az IOS 15-nek a megjelenési dátumát?

 3. Ez volt eddig a legrosszabb keynote. És szinte semmit nem találtak el a jósok. Az Apple Watch-nál maradt a régi design és marginális fejlesztések, nem érdemes cserélni. Az iPhone sem kapott always on kijelzőt és csak a Pro lett 120 Hz-es és margináis fejlesztések mellett. Idén sok pénz marad a zsebünkben.

 4. Hát na. Az új termékek vásárlása helyett inkább elmegyünk a világkiállításra. :joy:

 5. gunar says:

  Atya ég! Ez mekkora öngól lesz nekik, a semmi újdonság. Nem ezt várják tőlük a világban!

 6. Jadeye says:

  effektíve akkor pont, hogy jó volt, hiszen nem derült ki minden előre. nem? mert ugye eddig meg pont ez volt a probléma, hogy azért volt unalmas, mert minden kiderült.

 7. A jósok fejlesztéseket, változásokat jósoltak, innen nézve nagy baj, hogy nem lett igazuk.

 8. gunar says:

  Na igen ez is egyfajta megfogalmazása ennek a mai semminek. :smiley:
  Azért ezt valóban nehéz lett volna eltalálni. :crazy_face:

 9. Jadeye says:

  történtek fejlesztések, történtek változások, csak neked nem felelnek meg. a 120Hz-es kijelzőn is folyamatosan ment a feszülés, erre tessék, most itt van, most meg az a baj. :smiley: vagy amikor a mélyen androidos kolléga minden egyes funkcióra azt mondja, hogy bezzeg az androidos készülékekben ez és az is van, az iPhone-ban meg ez sincs, meg az sincs, aztán amikor meg lesz, akkor meg rögtön lehet azzal jönni, hogy bezzeg az androidosban már mióta volt. így soha nem lesz jó semmi.

 10. ztomi78 says:

  Nekem az jött le,hogy 12pro meg Watch 6-ról nem kell kapdosni… :smirk:

 11. gunar says:

  Én szinte biztosra veszem, hogy nem lesznek ellátási gondjaik, hacsak le nem állnak teljesen a gyárak.

 12. Hol az Airpods 3!? :triumph:

 13. Felesleges. Én meg tavaj vettem a 12pro-t. Elég lett volna a 11pro is.

 14. ztomi78 says:

  Amúgy ez lehetett volna Watch 6s,meg Iphone 12pro s is… Kár,hogy leálltak ezzel az S dologgal. Lehet nagy a nyomás rajtuk. :slightly_frowning_face:

 15. zeharom says:

  Én a 8K hiányolom. S21 ultrát még sem veszek csak a kamera miatt…Androidban van itt az almában is jó lenne…

 16. novisz says:

  A következő keynote-ot biztos nem nézem meg, elolvasom az összefoglalót.
  Csak engem idegesít, amit az összes előadó a kezével művel?
  Pont ugyanúgy tárja szét a kezét mindegyikük.

 17. Borzalmasan idegesítő, nagyon mű, szirupos szar az egész. És ez főleg olyankor jön ki -mint most is- amikor nincs is valódi tartalom, amit mondani tudnának.

 18. Szanya says:

  Tök jó volt a zene. :joy:

 19. December 6-án ha lejár a mostani szerződésem tudom megrendelni az újat, szerintem az 13 pro lesz a kiszemelt. A 11 Pro-t meg eladom. :wink:

 20. bcsi says:

  A széttárt kéz a testbeszédben az őszinteséget jelenti, ha jól emlékszem Sigmund Freud könyvére… :blush:

 21. gunar says:

  Lehet, de ők ezt nem azért csinálják és pont ez látszik mikor ripacskodnak sajnos.

 22. Azért volt jó hír a németül tudóknak is, még idén elérhető lesz német anyanyelvű területeken is a Fitness+ :sunglasses:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!