fbpx Skip to content

Másfél hónappal a watchOS 7.6.1 után az Apple kiadta a watchOS 7.6.2-t, ami kapcsán az iOS 14.8-hoz és iPadOS 14.8-hoz hasonlóan itt sincsenek részletek, az egyetlen mondat is csak annyit ír, hogy a watchOS 7.6.2 fontos biztonsági frissítéseket is tartalmaz, és javasolt az összes felhasználó számára.

Az Apple biztonsági frissítéseit felsoroló támogatási szócikkében viszont a cég a CVE-2021-30860 azonosítójú hibát említi: ez egy, a PDF-eket érintő sebezhetőség, amely jogosulatlan kódfuttatást tehettek lehetővé – és amelyet az Apple információi alapján jelenleg aktívan ki is használhatnak, például a Pegasus esetén.

Nem érdekelnek az újdonságok, csak telepíteni szeretnéd? Kattints ide, hogy átugord őket: Hogyan telepíthető?

watchOS 7.6.2 újdonságok

A hivatalos információkban az Apple a következőket írja:

Ez a frissítés fontos biztonsági frissítéseket is tartalmaz, és javasolt az összes felhasználó számára.

Telepítés

A frissítés a legegyszerűbben a Szoftverfrissítés menüpontba lépve telepíthető, amit már közvetlenül magán az órán is megtehetünk, nem csak az iPhone-on a Watch appban.

A watchOS 7.6.2 buildje 18U80.

És ha az iPhone-omon nem iOS 14 fut?

Ha az iPhone-on nem az iOS 14 valamely verziója fut, akkor az Apple Watch nem frissíthető watchOS 7-re, mert annak a működéséhez az iOS 14 a feltétel, ahogyan azt már a watchOS 7 megjelenéséről szóló cikkünkben is leírtuk korábban.

Lehetséges hibák

Mint minden frissítés után, itt is elképzelhető, hogy lesznek hibák. Így amennyiben gyorsabb merülést, vagy furcsa dolgokat produkál az Apple Watch, érdemes visszaállítani és újra beállítani.

Kérdésem van!

Ha kérdésed merül fel, érdemes elsőként a Gyakran Ismételt Kérdések cikkünket végiglapozni: Gyakran Ismételt Kérdések.

Linkgyűjtemény

A watchOS 7-ről szóló összes cikkünk megtalálható a watchOS 7 címke alatt.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok