A lelkes Apple alkalmazottak törölközőt, az AirTag tervezői pedig egy mini kirakatot kaptak

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple minden évben megrendezi alkalmazottai közt a „Close Your Rings” Apple Watch kihívást, melynek jutalma a korábbi években 1-1 különleges óraszíj volt. Idén azonban a cég bedobta a törölközőt.

Másik érdekesség kedvenc cupertinói vállalatunk háza táján pedig az, hogy egy egyedi mini kirakattal tisztelegnek az AirTag tervezői előtt.

Az elmúlt 5 évben az Apple sportolásra kész alkalmazottait egyedi Apple Watch óraszíjakkal jutalmazta, idén azonban törölközőt kaptak:

A törölköző mellé pedig egy kártya is érkezett, mely gratulál a teljesítményhez:

Gratulálunk, hogy befejezted az 5. Close Your Rings kihívást. Dobd fel az ég felé törölköződet és lóbáld meg, mert te tényleg törődsz a testeddel, az egészségeddel és a csapattársaiddal.

Emellett ezek az egészséges szokások és emberi kapcsolatok, amiket begyűjtöttél a kihívás alatt, sokáig elkísérnek még majd. Bontsd ki a lehetőségeket. Megérdemelted.

Az egyedi mini kirakatot az Apple egyik designere, Frank de Jong osztotta meg LinkedInen:

A képkeretben középen egy AirTag rozsdamentes hátlapját, körben pedig a Lokátorhoz használatos aprócska kütyü tervezőinek aláírásával ellátott példányokat láthatod.

Ezekből a kis apróságokból látható, hogy az Apple néha azért törődik az alkalmazottaival.

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!