fbpx Skip to content

Hónapok óta várom a Nomad termékeit, mióta bemutatta őket a cég. Szinte minden évben hasznos kiegészítőket készítenek az aktuális termékpalettához, viszonylag gyorsan! Így már az iPhone 12-höz és az AirTaghez is számos kiegészítő áll rendelkezésre, amikről időnként be is szoktunk nektek számolni.

Most az AirTag kiegészítők érkeztek meg a szerkesztőségünkbe, amiket én már nagyon vártam. Szerettem volna lecserélni az eredeti Apple bőr tartókat egy sokkal elegánsabb megoldásra. Ebben pedig a Nomad adta meg végső lökést, mikor bemutatta a fenti termékeket. Ezen kívül én szinte minden évben elhagyom a napszemüvegemet, szóval számomra 10/10 lett a Nomad megoldása, ami jelenleg egyedüli a piacon. Vágjunk is bele!

Elsőként kezdjük is kulcstartókkal, melyekből kettő félét fogok most bemutatni. Az első lényegében a lehető legapróbb kiegészítő az AirTaghez, amiből maga az AirTag is kilátszik. Szerintem egyébként rendkívül szép. A bőr AirTag tartó idővel változik, tehát a bőr jellegét megtartja, ezt jelzi is a gyártó. Középen az AirTaget 3M ragasztóval tartja, ami az elmúlt hetek alatt masszív volt, nem is gondolom, hogy ez bármikor elengedné az AirTaget és tekeréssel könnyedén cserélhető az elem is.

A Nomad Leather Loop három féle színben érhető el, világosbarna, sötétbarna és persze fekete. Megvásárolható a hivatalos oldalukon, de például az iCentre-ben is!

A Nomad rendelkezik Leather Keychain termékkel is, ami – ahogy a nevében benne van – egy kulcsokhoz ajánlott termék. Itt lényegében teljesen “elrejtjük” az AirTaget, viszont szerintem gyönyörűen néz ki élőben maga a bőr tartó. Mivel mi nem használunk kulcsokat, leginkább az ilyen kiegészítőket a táskáinkra rakjuk.

Nekem is és a páromnak is van egy-egy AirTag tartója a táskáján, és bizony sokkal jobban néz ki a hátizsákomon ez, mint az Apple terméke. Ezt is megvásárolhatjátok a Nomad és az iCentre oldalán.

Végül, de nem utolsó sorban az általam legjobban várt termék a Nomad AirTag Glasses Stap, amely esetén lényegében egy, a szemüvegünkhöz csatolt AirTag tartóról van szó. Én szinte minden évben elhagyok egy napszemüveget, ami több 10.000Ft-os daraboknál bizony minden alkalommal fáj is. Próbáltam már tenni ellene, de valahogy mindig ott felejtem. A Nomad egyedülálló módon megtalálta ezt problémát, és készített egy AirTag tartót.

A termék egy TPU anyagból készült AirTag tartó, ami zsinórral fogja a szemüveget. Ez picit régimódi lehet, de szerintem egyáltalán nem baj, sőt. Mondhatjuk, hogy duplán véd elhagyás ellen és felvéve egyáltalán nem látszik sem az AirTag, sem a zsinór, és persze teljesen kényelmes, észre sem vesszük. Levételkor a zsinór megtartja a nyakunkon a szemüveget, vagy akár levehetjük az egészet és lerakhatjuk valahova. A TPU anyag könnyedén átengedi az AirTag Bluetooth jelét, tehát hanggal és kereséssel is megtalálhatjuk a szemüvegünket. Nem mellékesen más is visszaszolgáltathatja, ha megtalálja. Az iOS 15-től pedig már azt is jelzi a rendszer, hogy hol hagytuk ott! Megvásárolható a Nomad és iCentre oldalán egyaránt.

Összességében elmondható, hogy a Nomad ismét minőségi termékeket tett le az asztalra, amiket megéri megvásárolni hosszabb távra, mi például 3 éve használjuk az éjjeliszekrényen lévő dupla töltőjüket is.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Jól néznek ki. Bár a szemüvegre nem tennék semmi pénzért egy ilyet rá :joy: Mondjuk arra ott van a biztosítás, ha elhagyjuk. A kulcstartóból be is szerzek 2-őt. :+1:t2:

  2. Engem nem zavar egyáltalán :smiley:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for 83miki83 Avatar for SzifonAdmin

Népszerű hozzászólások

  1. Jól néznek ki. Bár a szemüvegre nem tennék semmi pénzért egy ilyet rá :joy: Mondjuk arra ott van a biztosítás, ha elhagyjuk. A kulcstartóból be is szerzek 2-őt. :+1:t2:

  2. Engem nem zavar egyáltalán :smiley:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for 83miki83 Avatar for SzifonAdmin