Elkezdődött a 14 és 16 hüvelykes MacBook Pro modellek gyártása

A hírek szerint az Apple beszállítói megkezdték a közelgő újratervezett 14 és 16 hüvelykes MacBook Pro sorozatgyártását, és a DigiTimes új jelentése szerint november végéig el akarják érni a havi 800 000 laptop leszállítását.

Az Apple közelgő, 14 és 16 hüvelykes MacBook Pro modelljeit már egy örökkévalóságnak érzik azok, akik nem vettek M1-es gépeket, de a bevezetésük várhatóan már nincs messze. Több jelentés is azt sugallja, hogy az Apple forgalmas őszi szezont tervez a termékkiadások tekintetében, beleértve az új iPhone, Apple Watch és AirPods megjelenését is.

Az év vége előtt debütál a 14 és 16 hüvelykes MacBook Pro, amely várhatóan vadonatúj mini-LED kijelzővel, frissített dizájnnal és erősebb Apple Silicon chippel rendelkezik majd. A laptopok gyártása az év harmadik negyedévében kezdődött, a DigiTimes friss jelentése is megerősítette ezeket az értesüléseket.

A DigiTimes korábbi jelentése szerint az új laptopok szeptemberben kerültek volna piacra, feltehetően a közelgő iPhone 13 és az Apple Watch Series 7 bemutatójának keretein belül. Többen azonban úgy gondolják, hogy az Apple valószínűleg  egy másik eseményt is rendez ősszel, hogy jobban ráirányítsa a közönség figyelmét a megújult Pro termékvonalára.

A múlt héten az Apple több, még kiadatlan termék, köztük Mac és Apple Watch modellek azonosítóját iktatta be az eurázsiai adatbázisba. Bár ez a bejelentés csak az azonosítókat tartalmazza, a számok mégis beszédesek, hiszen valószínűleg a közelgő MacBook Pro és Apple Watch Series 7 eszközöket jelzik.

Egy biztos, ahogy megérkeznek az eszközök, az eddigi ábrák tanulsága szerint hatalmas lesz rájuk a kereslet. Cupertinóban is erre számítanak, hiszen az Apple állítólag több mint 200 millió dollárt fektetett a laptopok megjelenítőjének alapjául szolgáló, mini-LED kijelzők termelési kapacitásának biztosításába, emellett aktívan keresett további beszállítókat is az ellátási láncához.

Te váltottál M1-es gépre, vagy még vársz az új modellekre?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Air is lehetne 14es

  2. expa says:

    sajna nem lesz ilyen szép mint a renderen…

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!