fbpx Skip to content

Igazán érdekes nyárunk volt eddig, hiszen folyamatosan váltották egymást a hőhullámok és brutális viharok és a koronavírus némileg háttérbe húzódott és vár arra, hogy újra berobbanhasson. Az augusztus a nyár utolsó hónapja, de mintha mégis csak most indulna a nyár, hiszen az idei nagy zenei fesztiválokat (már amelyiket megrendezik) mind átmentették erre a hónapra, amelyek sok esetben amolyan nyárindító események voltak.

Az időjárást nem tudjuk csettintésre kedvünkre alakítani, de kijelzőcsere árainkat igen! Szervizünk egyik leggyakoribb javítása egyértelműen a kijelzőcsere. A 2021-es nyári kijelzőcsere akciónkat most az iPhone X, iPhone XS és az iPhone XR készülékekkel folytatjuk, így ezen készülékek tulajdonosai megtalálják az akciós árainkat az oldalukon.

Miért válassz minket?

Ügyfeleink a minőséget keresik, sok esetben egy érdeklődő telefonhívás is azzal a kérdéssel kezdődik, hogy milyen minőséget alkalmazunk. Meghatározó alapelvünk, hogy hosszútávú megoldást kínáljunk észszerű költségkereten belül, ezért kizárólag gyári minőségű alkatrészekkel dolgozunk.  Az év legnagyobb akciójának keretén belül most utángyártott kijelző áron juthatsz a gyári minőséghez és színvonalas szervizszolgáltatáshoz.

Az elérhető legjobb minőségű alkatrészek a kompromisszummentes javítás érdekében.

 

A kijelzőcsere az esetek túlnyomó részében törés miatt szükséges. Viszont azt már kevesebben tudják vagy épp tapasztalják, hogy a kijelző vagy az érintő panel nem csak leejtés során válhat használhatatlanná, hanem számos egyéb oka is lehet ennek. Leejtés során mind az üveg betörhet, mind pedig az LCD is, ami ilyenkor becsíkozódik, egyes részei furán villódzanak vagy épp teljesen feketék lesznek. Mint az köztudott, az elektronikai eszközök nem szeretik a nedvességet, a vizet, és ez az iPhone-ok esetén sincs másképp. Számos, kijelzővel kapcsolatos hibáért bizony a készüléket ért nedvesség a felelős, ezért különösen figyeljünk oda arra, hogy az iPhone bizony nem vízálló!

Jóformán nem érdemes az olcsó kijelzőkkel foglalkozni, mert az általunk szabott árért valóban az eredeti kijelzővel megegyezőt kap a vásárló. Gyakorlatilag azonnali, minőségi javítással várunk az ország legkedveltebb szervizeként – ráadásul most mindezt egy jelentős mértékű akcióval vállaljuk.

Mit ad az iSamurai iPhone szerviz?

  • Azonnali javítások a legjobb minőségű alkatrészekkel.
  • Profi csapat, legkedveltebb iPhone szerviz.
  • Több mint 250.000 megjavított készülék.
  • Mi javítjuk a legtöbb iPhone készüléket az országban!

Kattints ide az iSamurai részletes kijelzőcsere aloldalához, ahol minden információt megtalálsz az akcióval kapcsolatban, mint például a minőséget, árat, és javítás idejét is!

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.