fbpx Skip to content

Viszonylag régen írtunk már egyedi Apple Watch szíjakról itt az oldalon, így mikor az XPRO szólt, hogy elérhetővé váltak a Pitaka Apple Watch szíjai, rögtön lecsaptam rájuk.

A Pitaka Classic és Elite egy merev, érdekes textúrával rendelkező Apple Watch szíj. Maga a termék szénszálból készül, ami egy rendkívül masszív és könnyű anyag. Szó szerint bármelyik szíjamnál könnyebb, még az eredeti Apple sport szíjak is picivel nehezebbek, mint ez. A speciális anyag egészen érdekessé teszi a terméket, amit néhány nap alatt nagyon megszerettem!

A szénszálak legnagyobb mennyiségét az űrkutatás, a katonaság, a szélenergia-hasznosítás, a járműgyártás és a sportszergyártás használja fel. Készülnek szénszállal erősített kompozitokból kerékpár- és motorkerékpár-vázak, autókarosszéria-elemek, hajótestek, de repülőgép- és űrhajó-alkatrészként is felhasználják. A Pitaka márka is lekötelezett használója ennek az anyagnak és most a legfrissebb termékük, az Apple Watch szíjak és 100%-ban ebből készültek.

Ezáltal ez a szíj szinte elnyűhetetlen, nem kopik, nem törik, és ahogy már említettem, rendkívül könnyű. Elsőre nagyon fura a használata a súly miatt, de végül egyszerűen beleszeret az ember. A szíj viszonylag nehezen állítható a csuklónkra azonban innentől mágnes segítségével kapcsolódik össze. Ez utóbbi viszont tökéletes, tényleg könnyedén egymásba fordul a két zár és már kattan is a mágnes segítségével, eztán pedig a viselete maga az álom. Én személy szerint jóval kevésbé izzadtam bele a szíjba, illetve nekem tetszett az ezüst órához is a sötét kinézet.

A Pitaka két féle (a méretek miatt összesen négy féle) Apple Watch szíjat dobott a piacra. Classic és Elite néven találjuk meg őket, a különbség kizárólag az anyag kinézete.

Az első képen az Elite típust láthatjuk, a másodikon pedig a Classic-ot. Szerintem mindkettő szép, bár én az Elite-et hordom. Mindkét változat elérhető mindkét Apple Watch méretben, plusz a Pitaka készített egy szénszálas házat is, ami szerintem a lehető legerősebb ház, ami jelenleg létezik a piacon ár/érték/súly arányban. 🙂 Sport órákhoz kifejezetten ajánlott, főleg sportolóknak, vagy olyanoknak, akik aktívan szeretnek pihenni.

Összességében elmondható, hogy a Pitaka Apple Watch szíjai a maximumot nyújtják mind stílusban, mind minőségben. Nem nagyon lehet beléjük kötni. Egyedül az áruk az, ami talán nem annyira mindennapi, mivel közel 30.000Ft-ot kell leszurkolni egy-egy szíjért és fele ennyibe kerül az Apple Watch tokjuk is. Ettől függetlenül szerintem megér ennyit, mivel nem 1 évre veszi az ember ezeket a termékeket, hanem akár több generáción keresztül több évre.

A Pitaka termékei megvásárolhatóak az XPRO webshopjában raktárról:

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Ok. hogy a kezetekben van, de nem inkább a kezeteken, vagy inkább a karotokon kellene legyen?..

  2. Neked is jó reggelt.

  3. bocs :slight_smile:

  4. Tudom, hogy ízlés dolga de nem szép. Bátran mondom. Több mint 40 szíj birtokában. :grimacing:

  5. Pedig egyáltalán nem csúnya így képek alapján. Nemem viszont pont a súlya miatt nem tetszene igy első felindulásból. Csak eredeti szíjakat használok és 90%- ban Link Bracelet szíjat hordok. Van egy fekete és szürke is 3 db. Az óra is egy S5 Stainless Steel modell. Na már most ezek nehezek, egy ilyen szíjjal kicsit érdekesnek éreznem a csuklómon. Az alu modellekhez viszont lehet nagyon jó választás. Az ára egyáltalán nem sok ha tényleg olyan jó ahogy azt azt a cikk írója leírta. Nyilván nem a magyarok a célközönség ebben a termekben sem amikor a többség a gagyiexpresses szarokat vásároljak.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for White64GB Avatar for Szifon Avatar for szaszab Avatar for totopad Avatar for Jadeye Avatar for SzifonAdmin