fbpx Skip to content

A fejlesztő és a prototípus-gyűjtő, Giulio Zompetti által megosztott képen két apró fém érintkező is látható az Apple Watch Series 3 prototípusának házán a szíj csatlakozójában lévő horonyban, a diagnosztikai port mindkét oldalán.

Zompetti feltételezése szerint a két szokatlan csatlakozó egyfajta iPad-szerű Smart Connector lehet, hasonlóan a különféle iPad modellekhez, amelyeket egy okos szíj csatlakoztatására használtak.

Az Apple nagyszámú szabadalmat nyújtott be az intelligens Apple Watch szíjakat illetően, ezzel mintegy jelezve, hogy a cég számára kiemelt volt eme kiegészítő fejlesztése. Egyes szabadalmak megmutatták, hogy olyan funkciók, mint a biometrikus hitelesítés, a szíj önbeállítása és a LED-es állapotjelzők hogyan integrálhatók egy szíjba. Más leírásokban moduláris megközelítést magyaráztak elemekkel, kijelzőkkel, kamerákkal, vérnyomásmérőkkel és egyebekkel.

Amikor fény derült az Apple Watch rejtett diagnosztikai portjára, sokan azt feltételezték, hogy az Apple azt majd kiegészítőkkel is használhatóvá teszi.

A kiegészítő gyártók egyébként ötletes dolgokkal álltak elő, mint például egy akkumulátoros Apple Watch szíj, mely képes lett volna tölteni a diagnosztikai porton keresztül az eszközt, ezzel plusz működési időt biztosítva számára. Az óra szoftverében eszközölt változtatások azonban ezt megakadályozták.

 

A kiegészítő gyártók persze nem lustálkodtak az elmúlt években, és számos koncepcióval, megvalósított ötlettel álltak elő. Ilyen volt többek között az Aura Smart Strap, vagy a kamerával ellátott WristCam. Az alábbi képek tanulsága szerint egyébként egész elegánsak a meglátásom szerint.

Zompetti kollégán egyébként a nosztalgiahullám jelei mutatkoznak, hiszen a közelmúltban megosztotta az eredeti Apple Watch, az első generációs iPad, a harmadik generációs iPod touch és az iPhone 12 Pro prototípusának változatait. Mi Apple rajongók egy sablon kívánsággal élnénk: Isten tartsa meg jó szokását! 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. uccsó kép…!!! :roll_eyes: :face_with_monocle: :flushed:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for rihekopo79 Avatar for Szifon

Népszerű hozzászólások

  1. uccsó kép…!!! :roll_eyes: :face_with_monocle: :flushed:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for rihekopo79 Avatar for Szifon