Így nézett ki egy másik Apple Watch prototípus

Az Apple Demo YouTube csatorna Twitter oldalán megjelent néhány kép egy Apple Watch prototípusról, majd később a videomegosztó oldalra felkerült egy videó is róla.

Ebből az derül ki, hogy az Apple-nél nyomógombos telefonnak is álcázták az Apple Watch-ot, hogy ne bukjanak le vele. Ismerősnek hangzik ez a történet? Nem az emlékezeted játszik veled, tavaly már beszámoltunk egy hasonló esetről.

Tavaly decemberben ugyanígy az @AppleDemoYT Twitter fiók alatt jelent meg pár fotó, ahol egy iPodnak álcázott Apple Watch-ról nézhettünk meg fényképeket: Így nézett ki egy Apple Watch prototípus.

A különbség annyi, hogy akkor a 42 mm-es variánst álcázták, ezeken a képeken pedig a 38 mm-es változatot nézhetjük meg.

Ebben a csiripelésben Apple Demo összehasonlítja az álcát a valódi termékkel, ami kicsit vicces, mert az Apple valószínűleg nem pont a Nokia 3310-est akarta lemásolni ezzel a műanyag tokkal.

A videón is látható, hogy ezen a 38 mm-es prototípuson még nincs digitális korona, hanem 3 extra gomb található meg rajta, amik valószínűleg a szoftver navigációját segítették (fel/le és vissza?).

Az iDownloadblog a cikkében emlékeztet minket arra a 2010-es pletykára, miszerint az iPhone 4 antennája azért nem lett a legjobb, mert az Apple munkatársai ezekhez hasonló műanyag tokokban tesztelték és így nem jöttek rá, hogy bizonyos kézhelyzetekben csökkenhet a térerő. Ezt az Apple persze többször megcáfolta, de érdekes, hogy így 11 évvel később is él még ez a városi legenda.

Téged megtévesztett volna ez a műanyag tok vagy rájöttél volna, hogy az ott nem egy nyomógombos telefon?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Szerencse hogy nem ez lett

  2. Jadeye says:

    nyilván nem így nézett volna ki, hiszen ez csak egy álcázó tok.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!