Így nézett ki egy Apple Watch prototípus

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple egy rakás érdekes terméket ad ki, de a rajongók számára sokkal izgalmasabbak azok, amik nem kerültek ki a cégtől.

Az AppleDemoYT Twitter oldalon megosztásra került most pár fotó, amin az Apple Watch egy prototípusát figyelhetjük meg egy, a formavilágot szándékosan elrejtő tokban. És ha ez még nem lenne elég, a cikk végén lesz egy kis meglepetés 2007 tavaszáról is. Vágjunk bele!

A képeken látható védőtok elrejtette a digitális koronát és az oldalsó gombot, helyette egy kamu főgomb került a kijelző alá, balra pedig hangerőállító gombokat tettek, hogy jobban hasonlítson az óra egy iPodra.

Alapértelmezésben nem a megszokott rácsos ikonok jelentek meg, hanem az egy külön „Springboard zoom” nevű paranccsal volt indítható a „Lisa Tester” alkalmazásból.

A Lisa Tester alkalmazás ikonja egyébként a Simpson családból Lisa, de azért elég valószínű, hogy a név nem csak az ismert rajzolt karakterre utal, hanem az Apple első grafikus felhasználói felületet használó gépére, ami egy évvel megelőzte a Macintosh-t.

A 9to5Mac-nél az ezt a prototípust bemutató cikkhez hozzácsaptak még egy Twitter beágyazást, ami az eredeti iPhone gyártósoráról készült képeket mutat be:

Itt megnézheted, hogy milyen diagnosztikai alkalmazások futottak az első iPhone-on 2007 tavaszán, mielőtt eljutottak volna az első vásárlókhoz 2007 júniusában.

Mai “történelemóránk” ezzel véget is ért.

Melyik apróság volt izgalmasabb számodra?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Lisa=Jobs lánya (is) :smiley:

  2. Ez valószínűleg titok marad örökre, hogy a LISA csak egy Akronym vagy egy Backronym :wink:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!