fbpx Skip to content

Az Apple bemutatta, hogy hogyan tudják ismét eladni a szivárvány óraszíjat és mondhatni, hogy kitettek magukért.

A Pride Edition fonott körpánt mellett érkezett egy új Nike+ variáns is, de ami igazán izgalmas, az az, hogy idén egy App Clip is kerül a csomagolásra. Nézzük meg az új Pride szíjakat!

Fonott körpánt

Már 2015 óta minden évben az Apple készít pár új Pride színekben pompázó óraszíjat és ez idén sincs másképp. Ahogy azt már megszokhattuk, mindig a legújabb és legtrendibb óraszíj típusuk lesz az alapja, ami idén természetesen a mindenféle csatt vagy tépőzár mentes körpánt lett.

Az Apple így ír a szíjról:

A Pride Edition fonott körpánttal a Pride mozgalom zászlajának színeit viselheted a csuklódon. A pánt egyedi, elasztikus dizájnjának köszönhetően kivételesen kényelmes, és könnyű fel-, vagy levenni. A fonathoz korszerű, precíziós gépeken szőnek 16 ezer szál újrahasznosított poliészterből készített fonalat az ultravékony szilikon tartószálak köré, a kész óraszíjat pedig lézerrel vágják pontos méretre, hogy jól illeszkedjen. A kellemes, puha tapintású szíj a víznek és az izzadságnak egyaránt ellenáll.

A fonott körpánt 37990 forintba kerül 40 és 44 mm változatban is, és május 25. után az Apple Store-okban is megvásárolható lesz.

Nike sportpánt

Az új körpánt mellett az Apple frissítette a “klasszikusabb” sportpántot is, hogy jobban passzoljon a 2021-es évhez.

A cég marketingesei azért itt is kitettek magukért a termék adatlapján:

A puha, könnyű, légáteresztő Pride Edition Nike sportpántot a Pride zászlója inspirálta. Fényvisszaverő műanyag szálakkal készül, hogy megcsillanjon a sötétben, ha fény vetül rá. Tépőzáras rögzítése gyorsan és egyszerűen állítható. A bőrrel érintkező felülete finoman párnázott. Bár sűrű szövésű, a nedvesség mégis könnyen el tud párologni a szöveten keresztül. A pánt másik oldalára erősített rögzítők rendkívül tartósak.

Ez a szíj olcsóbb, mint a körpánt, mindkét méretben 17990 forintért megvásárolható ugyanúgy május 25. után élőben, vagy online akár már a mai nap is.

Az új számlap

Nem is az Apple lenne, ha nem készítettek volna egy új számlapot az új szíjak mellé.

Az idei számlap a körpánthoz passzol leginkább, mivel az tartalmazza a fekete és barna színt, amivel az Apple a fekete és latin-amerikai közösségek iránti támogatását fejezi ki.

A digitális fonalak az órán mozogni fognak a csukló minden felemelésekor vagy akkor, ha eltekered az óra digitális koronáját.

AppClip a számlaphoz

Az Apple most először használja az iOS 14 újítását egy termékének csomagolásán. Az App Clipek olyan minialkalmazások, amikhez linkeken keresztül juthatunk el és az Apple biztosít egy speciális QR-kódot hozzájuk.

Az új Pride óraszíjak csomagolásán lesz egy olyan App Clip, ami egyenesen az iPhone-odon lévő Apple Watch alkalmazásba dob, hogy gyorsan be tudd állítani az új számlapot.

Ehhez persze valószínűleg az is kelleni fog, hogy iPhone-odon rajta legyen az iOS 14.6-os, Apple Watch-odon pedig a watchOS 7.5-ös frissítése.

Maga az App Clip iOS 14.3 felett is működik, de akkor valószínűleg csak annyit mond majd, hogy frissítsd eszközeid szoftverét.

Még ha nem is érdekelnek azok a célok, amikért az Apple ezekkel a szíjakkal és az új számlappal küzd, azt el kell ismerned, hogy a csomagolásra helyezett App Clip egy menő módszer az új számlap egyszerűbb beállításához.

Végül emlékeztetőül megemlíteném, amit a tavalyi új szíjak bemutatásakor is: az Apple logójában már 1977 óta jelen volt a szivárvány, így egyáltalán nem érdemes felhúzni magunkat ilyesmin.

Neked hogy tetszik az Apple 2021-es Apple Watch színesítő akciója?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Én speciel imádom ezeket a Pride szíjakat, most is egy sport nike Pride szíjat használok…

  2. Kinek a pap, kinek a papné.
    Én inkább ez utóbbinál maradok, mint “fehér, keresztény, heteroszexuális” féri.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for postmaster Avatar for Szifon Avatar for szorian

Népszerű hozzászólások

  1. Én speciel imádom ezeket a Pride szíjakat, most is egy sport nike Pride szíjat használok…

  2. Kinek a pap, kinek a papné.
    Én inkább ez utóbbinál maradok, mint “fehér, keresztény, heteroszexuális” féri.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for postmaster Avatar for Szifon Avatar for szorian