Hits Double Daily: heteken belül érkezhet az Apple Music Hi-Fi és a harmadik generációs AirPods

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hits Double Daily zeneipari forrásaira hivatkozva arról számol be, hogy az Apple a következő hetekben elindítja új, Hi-Fi minőségű Apple Music szolgáltatását. További pletykák szerint ezzel párhuzamban érkezik majd a harmadik generációs AirPods is.

A jelentés szerint az új Apple Music Hi-Fi a jelenlegi egyéni előfizetés keretein belül lesz elérhető. Az Apple egyik fő vetélytársa, a Spotify is nemrégiben jelentette be egyébként a Spotify HiFi szolgáltatást, amely a 2021-es év második felében élesedik majd. A cég szerint a felhasználók a frissítéssel az előadók által is preferált minőségben hallgathatják majd kedvenc dalaikat. 

A jelentés szerint az új Hi-Fi minőségű Apple Music és a harmadik generációs ‌AirPods‌ bejelentésére a következő hetekben kerülhet sor. Az Apple június 7-én fogja megtartani a világméretű fejlesztői konferenciáját, amely köztudottan szoftver-központú esemény, és az eddigi gyakorlat szerint nem jellemzőek rajta a hardveres bejelentések. Egyes értesülések szerint az Apple azonban ebben az évben mégis bejelenthet majd újdonságokat is a konferenciával párhuzamban.

A harmadik generációs ‌AirPods‌ várhatóan az AirPods Pro-hoz hasonló kialakítással érkezik, viszont nem tartalmaz majd bizonyos „Pro” funkciókat, mint például az aktív zajszűrés. Bár a híresztelések szerint az Apple mérsékelni akarja az AirPods gyártását a csökkenő eladások miatt, a harmadik generációs modellt is biztosan nagy érdeklődés fogja kísérni!

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Pár hónapja vettem Airpods 2-t. Azért nem vártam meg a 3-at mert attól tartottam, hogy az a frány gumi rajta lesz. Erre bejelentik a 3-at gumi nélkül. :rage: Fáradhatok megint a kasszához. :man_shrugging:t3::grinning:

  2. Jadeye says:

    hol jelentették be?

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!