fbpx Skip to content

Kevesebb, mint egy hét múlva újra Apple-eseménynek lehetünk szemtanúi, a már lassan megszokott online formában. Április 20-án, kedden Spring Loaded címmel az Apple szokásos titokzatos termékbemutatót fog tartani, amelyen várhatóan új iPad Pro-t és a régóta várt AirTaget fogják bemutatni, de készlethiány van a 21,5”-es iMac-ből, így még akár abból is érkezhet frissítés. Az esemény részleteiről korábbi cikkünkben olvashattok.

Minden Apple-eseménynek egyedi vizuális világa van, saját logója, színei, amelyek a meghívón és a prezentáción is visszaköszönnek. Évek óta ráadásul egy AR-animációt is kapunk, ami mindig elég látványosra sikeredik.

A mostani logó amúgy eléggé hajaz a tavaly szeptemberi eseményre, amikor is az új iPhone-ok és Apple Watch modellek mellett az új iPad Airt is bemutatta a cupertinói vállalat és azoknak a háttérképei is hasonló stílusúak voltak, így az új iPad Pro erős tipp lehet erre az eseményre. Az Apple hivatalosan még sosem adott az eseményei mellé letölthető háttérképeket, de lelkes rajongók ezt a hiányosságot elég hamar pótolni szokták, ahogy ez most is megtörtént.

A 9to5Mac csapata kétféle változatot is készített a tavaszi eseményhez, egy világos és egy sötét háttereset, iPhone, iPad és Mac méretben is, hogy mindenki megtalálhassa a számára leginkább megfelelőt.

iPhone, iPad, Mac

iPhone, iPad, Mac

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok