Három új terméknél érhető el a Lokátor támogatás

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A héten az Apple bemutatott három gyártótól is új termékeket, amik együttműködnek majd a Lokátor alkalmazás Tárgyak fülével.

A Chipolo készített egy követős kulcstartót, a Belkin egy új, vezeték nélküli fülest, a VanMoof pedig elektromos bringákat. Nézzük is meg ezeket a kütyüket!

A VanMoof S3 és E3 elektromos kerékpárok mostantól megjelennek majd a Lokátor alkalmazás Tárgyak fülén és ugyanúgy követheted majd őket, mint barátaidat vagy Apple cuccaidat.

Így ugyanazokat az előnyöket is eléred majd, vagyis ha ellopják, beállíthatod az elveszett módot és ha más iPhone-ok érzékelik majd a közelükben, kapsz róla értesítést. Az új bringákat már megrendelheted, de még hónapokat kell rájuk várni és nem is lesznek olcsóak, az alapáruk ugyanis 1998 dollárról indul.

A Belkin SOUNDFORM Freedom vezeték nélküli fülhallgatója is képes a Lokátor alkalmazás Tárgyak fülével együttműködni.

A fülhallgató teljesen vezeték nélküli, 8 óra zenehallgatást tesz lehetővé egy töltéssel, Qi vezeték nélküli töltéssel is feltölthető és rendelkezik aktív zajszűréssel. A Belkin SOUNDFORM Freedom is már megrendelhető, de az első darabok csak júniusban kerülnek majd a polcokra.

Eddig kell várni a Chipolo új kulcstartójára is, a ONE Spot követőre.

A ONE Spot cseppálló kialakítást kapott, könnyű és cserélhető elemével akár 12 hónapig is bírja.

Ahogy látható, szépen kezdenek szállingózni az első, Lokátorral kompatibilis kütyük és hamarosan te is tehetsz majd valamit az alkalmazásod Tárgyak fülére.

Sokáig vártunk arra, hogy az AirTag megérkezzen, de úgy tűnik, hogy addig is bőven vannak új kütyük, amikkel elfoglalhatjuk magunkat.

Te milyen eszköztől vársz Lokátor támogatást?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Én minden Bluetooth hangszóróba tennék. Aksi ugye az van. :grinning:

 2. expa says:

  Mi az az aksi? Én akksi-ként ismerem. :thinking:

 3. ef-dani says:

  Na, akkor ennyit az AirTagről😃

 4. nord says:

  expa,

  Tévedsz, nézz utána.

 5. szorian says:

  így igaz teljesen kiírva akkumulátor rövidítve aksi

 6. Arra gondoltam hogy nem kell elemekkel játszani.

 7. gunar says:

  Hát igen! Mivel tudhat az többet majd ha lesz???

 8. ef-dani says:

  Semmivel. Megy a polcra a tv-készülék mellé. Évekig “most már jövő héten bemutatják”, aztán nem mutattak be semmit.:smiley:

 9. expa says:

  Akkor mindenhol rosszul írják a neten? :thinking:

 10. gunar says:

  Ki tudja! Lehet ez lesz a jövőben náluk a trendi, hogy megszellőztetik az új kütyüt és vmelyik külső gyártó gyorsan megcsinálja, csak hogy beelőzze őket és nem kell nekik fejleszteni. Csak a komolyabb kütyükre tudnak majd koncentrálni. :crazy_face: Arról nem is beszélve, hogy nem kell a gyártásért és fejlesztésért fizetni sem. :grinning:

 11. lberes says:
 12. Szanya says:

  :joy::+1:t2::smiling_face_with_three_hearts:
  :lipstick:

 13. Mist nézegettem ezt a Belkin fülest és csak a töltőtokot tudja az ember hozzáadni a Find My-hoz a fülhallgatót nem.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!