fbpx Skip to content

A héten az Apple bemutatott három gyártótól is új termékeket, amik együttműködnek majd a Lokátor alkalmazás Tárgyak fülével.

A Chipolo készített egy követős kulcstartót, a Belkin egy új, vezeték nélküli fülest, a VanMoof pedig elektromos bringákat. Nézzük is meg ezeket a kütyüket!

A VanMoof S3 és E3 elektromos kerékpárok mostantól megjelennek majd a Lokátor alkalmazás Tárgyak fülén és ugyanúgy követheted majd őket, mint barátaidat vagy Apple cuccaidat.

Így ugyanazokat az előnyöket is eléred majd, vagyis ha ellopják, beállíthatod az elveszett módot és ha más iPhone-ok érzékelik majd a közelükben, kapsz róla értesítést. Az új bringákat már megrendelheted, de még hónapokat kell rájuk várni és nem is lesznek olcsóak, az alapáruk ugyanis 1998 dollárról indul.

A Belkin SOUNDFORM Freedom vezeték nélküli fülhallgatója is képes a Lokátor alkalmazás Tárgyak fülével együttműködni.

A fülhallgató teljesen vezeték nélküli, 8 óra zenehallgatást tesz lehetővé egy töltéssel, Qi vezeték nélküli töltéssel is feltölthető és rendelkezik aktív zajszűréssel. A Belkin SOUNDFORM Freedom is már megrendelhető, de az első darabok csak júniusban kerülnek majd a polcokra.

Eddig kell várni a Chipolo új kulcstartójára is, a ONE Spot követőre.

A ONE Spot cseppálló kialakítást kapott, könnyű és cserélhető elemével akár 12 hónapig is bírja.

Ahogy látható, szépen kezdenek szállingózni az első, Lokátorral kompatibilis kütyük és hamarosan te is tehetsz majd valamit az alkalmazásod Tárgyak fülére.

Sokáig vártunk arra, hogy az AirTag megérkezzen, de úgy tűnik, hogy addig is bőven vannak új kütyük, amikkel elfoglalhatjuk magunkat.

Te milyen eszköztől vársz Lokátor támogatást?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!