fbpx Skip to content

A @L0vetodream Twitter fiók tulajdonosa érdekesen megfogalmazott jóslatokat szokott időnként közzétenni, és ez most sincs másképp.

Ezúttal az Apple új, M-szériás chippel felszerelt iMac modelljeiről csiripelt, és ha minden igaz, idén nagy dobásra készül az Apple – már ha a kijelző méretére gondolunk.

A cég jelenleg két méretben árulja az iMac-et: van egy kisebb, 21,5 colos változat és egy nagyobb, 27 colos variáns. Rejtélyes kiszivárogtatónk szerint azonban az új iMac-nek az eddigi legnagyobb kijelzősnél is nagyobb kijelzője lesz.

Sajnos magát a tweetet nem tudom beágyazni, mert privát lett a fiók, de az is felmerült Redditen vele kapcsolatban, hogy @L0vetodream “nyugdíjba ment” és csak azzal viccelődik, hogy az új iMac kijelzője nagyobb lesz, mint a legnagyobb iPhone-é. Amit persze nagyon is reméltünk, de nem jelent semmit.

Ez persze egy szomorú irány lenne, ezért ne annyira foglalkozzunk azzal, hogy valószínűleg semmi alapja ennek a pletykának, hanem játszadozzunk el a gondolattal, hogy mennyivel is lenne nagyobb egy 2021-es iMac.

Korábban az Apple Cinema Display kijelzői designban hasonlítottak az iMac-ekre, épp azért, hogy ha vettél egyet otthonra az iMac-ed mellé, akkor jól mutassanak együtt. Ez most is egy járható út lenne, és most valószínűleg a Pro Display XDR jelentené az alapokat az új iMac-nek. Így a kijelző átmérője 27-ről 32 colra növekedne, a felbontás pedig 5K-ról 6K-ra.

Na ez már egy olyan iMac-nek hangzik, amitől lehet, hogy sokaknak leesne az álla, főleg ha az Apple igazán jó hardvert tenne bele és nem árazná vészesen túl.

Szerinted mire lehet számítani az idei iMac frissítéstől?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!