WWDC21: vajon mit rejthet a Craig Federighi mémre hajazó meghívó képe?

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Véget ért a hosszú várakozás az Apple 2021-es WWDC bejelentésére. A cég fejlesztői konferenciája június 7-én kerül megrendezésre, ismét egy teljesen online esemény keretében. Amellett, hogy ez az első keynote, amelyet a vállalat 2021-re hivatalosan megerősített, Craig Federighi mémmé vált képét használja, amely a tavaly őszi M1-es Mac bejelentés ikonikus mozzanatává vált.

Amint azt a képen láthatjuk, egy szemüveges memoji a MacBookjára néz, annak képernyője pedig visszatükröződik a lencséken. A naptár alkalmazásban látható a június 7-i dátum, 21 értesítéssel. Ez ugye az esemény időpontját jelöli. De mi a helyzet a többi ikonnal?

A tükröződésben látható továbbá az Xcode, utalva a WWDC fejlesztői fókuszálására, mellette pedig feldereng az SF Symbols ikonja is. Úgy tűnik, hogy a bal szélső ikon a SpriteKit alkalmazásé, de sanszos még a Transporter app is, amelynek segítségével a fejlesztők az alkalmazásaikat tölthetik fel az App Store Connect szolgáltatásba.

Tüzetesebben megnézve a memojit, pusztán a szemüveg a megléte is elgondolkodtató, hiszen már régóta érkeznek a folyamatos híresztelések a cég AR törekvéseit megtestesítő Apple Glasses-ről. Bár nem valószínű, ezt 2021-ben kezünkbe is vehetjük, Ming-Chi Kuo elemző szerint a 2021-es WWDC-n az Apple szó szerinti bepillantást enged a közeljövőben érkező termékébe.

Mindettől függetlenül biztos, hogy izgalmas dolgok várhatóak június 7-én, és már most érdemes beállítani rá az emlékeztetőt!

Szerinted mit takarhat az idei WWDC meghívójának képe?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. egyértelmű: Craig átműttette magát, és szemüveges lett

  2. gunar says:

    Valószínűsíthető mellékhatása az agyzsugorításnak, ami kell a műtét sikeréhez.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!