fbpx Skip to content

Max Weinbach az EverythingApplePro YouTube csatornán keresztül megosztotta legújabb jóslatait az AirTag követő kütyüvel kapcsolatban.

Ezúttal pontos méreteket és az árazást is felfedte, amiket ha eltalál, akkor az azt jelezné, hogy ezúttal tényleg megbízható forrásból dolgozott. Nézzük meg, hogy mit állított!

A videóban Weinbach-nak ezeket az információkat tulajdonítják:

Az AirTag 32 mm x 32 mm x 6 mm-es. Belső működését illetően az AirTag a Lokátor hálózatot fogja használni és eszközökre elküldi majd az UUID-jét, hogy az Apple szerverein beazonosítható legyen. A kütyüről más adat nem kerül átküldésre. Azt tippelem, hogy csak egy BLE beacon lesz benne, ami sugároz, akárhányszor egy iPhone veszi a jelet. Ráadásul az AirTagek egymás közt is tudják továbbítani a jelet. Így amikor kettő közel kerül egymáshoz, kisegítik a másikat.

Az AirTagnek persze már több riválisa van a piacon, amikkel össze lehet mérni ennyi alapján. A Tile Pro-t például veri méretben, mert az 42x42x6,5 mm-es, vagyis az AirTag jelentősen kisebb lenne nála.

Árban azonban nem annyira nyerő az AirTag, ugyanis a jósolt 39 dolláros (itthon körülbelül 17 ezer forintos) áron jelentősen drágább lenne, mint például a Samsung SmartTag, ami csak 29 dollár (nagyjából 12 ezer forint). Weinbach arra azért felhívja a figyelmet, hogy ez az ár csak egy becslés, annak ellenére, hogy az információ forrása állítólag az értékesítéssel kapcsolatos irányból érkezett.

Mostanra már több mint 2 éve érkeznek a pletykák az AirTaggel kapcsolatban, de ennyire konkrét adatokkal eddig senki se szolgált.

És hogy mi is az az AirTag, és mire is lesz jó pontosan? Erről érdemes elolvasni korábbi cikkünket: Egyre közelebb az AirTag megjelenése, már kiegészítők is elérhetőek!

Vajon közeledhet az AirTag megjelenése?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Hát remélem minimum tud majd annyit mint a Samsungé. Akkor biztos veszek belőle egy marékkal!

  2. Az áron nem lepődőm meg mivel az Apple mindent dupla áron ad mint a konkurencia. :smiley:

  3. Avatar for Put2 Put2 says:

    Aqurv@életbe! Jó vastagon fog megint az Apple ceruza :slight_smile: :rofl::rofl::rofl: egy 10es-el vékonyabban kellett volna Megfirkálni! Mindegy, eddig is megvolt nélküle az ember!

  4. Avatar for bcsi bcsi says:

    Én nagy izgalommal várom, lehet hülyeség, de jobban mint a tableteket és telefonokat :slight_smile:
    Szerintem jó kis cucc lesz. Anyám kutyája biztos kapni fog. (Hajlamos megpattanni) :slight_smile:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for White64GB Avatar for Szifon Avatar for Put2 Avatar for farkas63 Avatar for bcsi