fbpx Skip to content

Egy ideje már arról szólnak a pletykák, hogy az Apple ebben a hónapban ki fogja adni az AirPods 3-at, ennek ellenére a cég YouTube csatornájára most az AirPods Pro-ról tett fel egy reklámot.

A videó címe „Ugrás” (Jump) és azt mutatja meg, hogy az aktív zajszűréssel az egész világ lehet egy táncparkett, ahol szabadon ugrálhatsz. Nézzük is meg a videót!

Íme a videó:

Alakítsd az egész világot a játszótereddé az AirPods Pro segítségével

Zene: Young Franco-tól a “Fallin’ Apart (Feat. Denzel Curry & Pell)”

Ha ismerősnek tűnik valamennyire a reklám hangulata, akkor nem csal az emlékezeted, ugyanis a „Jump” egészen könnyen tekinthető a cég tavalyi díjnyertes „Bounce” reklámvideójának utódjaként: Díjat nyert az Apple „Bounce” reklámja.

Nekem a tavaly májusi videó jobban bejött, de azért a „Jump”-nak is megvoltak a pillanatai, főleg azt találtam mókásnak, amikor főhősünk végignézi a kiteregetett ruhákat és inkább máshol folytatja a táncot.

Vajon mennyire lehet messzire menő következtetéseket levonni abból, hogy az Apple most tett ki egy AirPods Pro reklámot úgy, hogy az összes pletykaoldal szerint márciusban jön az új belépő AirPods 3?

Szerintem csak arról van szó, hogy a márciusi eseményen nem frissül az AirPods Pro, ezért azt most simán hirdetheti a cég, hiszen 2 hét múlva is ez lesz a legjobb fülhallgatójuk, noha közben egyébként Ming-Chi Kuo szerint a harmadik negyedévnél korábban kár AirPods 3-ra számítani.

Neked hogy tetszett a „Jump”?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.