fbpx Skip to content

Az Apple még tavaly júniusban dobta fel YouTube csatornájára a „Bounce” című videót, mely egy 2 perces reklám volt az AirPods vezeték nélküli töltőtokjához.

Az Apple most többek közt ezzel besöpört pár díjat a 99. éves ADC (Art Director’s Club) során.

A „Bounce” elvitte a „Best of Discipline” díjat és 2 arany kockát is, de az Apple más elismeréseket is kapott.

Ez a reklám, amit az Apple az Apple Store-okra ragasztott, például ezüst kocka díjat nyert, a „The Morning Show” nyitózenéje és a „Snowbrawl” című, téli témájú reklámjuk pedig bronz kocka díjat kapott. Utóbbiról be is számoltunk anno: Shot on iPhone: Hócsata.

Visszatérve a „Bounce”-ra, a reklámban egy unatkozó férfit nézhetünk, akinek világa teljesen átalakul, miután leveszi AirPods töltőtokját egy Qi-szabványú, vezeték nélküli töltőről és elkezd zenét hallgatni.

A hallott szám az “I Learnt Some Jazz Today” Tessellated-től, melynek ritmusaira ugrál végig egy városon, ahol szinte minden felület trambulinná változott.

Ezt egyáltalán nem volt egyszerű leforgatni, az Apple a TBWAMedia Arts Lab és a One Club segítségét kérte hozzá, akik egy igen egyedi megoldással álltak elő. A felvételek készítéséhez kibéreltek egy repülőgép hangárt, ahol felépítették a várost másfél méterrel a föld felett, hogy a talajba tudják építeni a trambulinokat. Ez persze még nem volt elég, a pados jelenetet például 90 fokkal elforgatva vették fel.

Ha érdekel, hogy milyen más trükköket alkalmaztak még, a One Club oldalán megnézhetsz egy rövid videót róla.

Neked hogy tetszett a „Bounce”?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok