Shot on iPhone: Hócsata

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple a „Shot on iPhone” kampánya keretein belül készített egy új videót, melynek címe „Snowbrawl” (Hócsata).

És az Apple egyáltalán nem spórolt azon, hogy kire bízza a videó rendezését, ugyanis David Leitch készítette, akihez a Deadpool 2 is köthető.

Ennek köszönhetően a reklámvideóban kiváló akciójeleneteket nézhetünk meg, annak ellenére, hogy 2 csoportnyi gyereket látunk hógolyókkal csatázni és egy iPhone 11 Pro-val vették fel az egészet.

Az Apple célja ezekkel a reklámokkal az, hogy bemutassa, mire képesek telefonjaikban rejlő kamerák. Ezért is zárul a videó „A legjobb minőségű, okostelefonban található videó” állítással – majd alatta rögtön apró betűvel, hogy „Kiegészítő hardver és szerkesztési eszközök felhasználásával készült”.

Mert tényleg lehet az iPhone 11 Pro-val ilyen videót készíteni, de rengeteg pénzért kellenek hozzá kiegészítők is. Szerencsére nem kell elképzelnünk, hogy mikről lehet szó, mert az Apple azt a videót is feltette, hogy hogyan is készült a „Hócsata”:

Neked hogy tetszett az Apple új reklámvideója?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Okos telefon egy tehetséges ember kezében. Nagyon tetszik! Néha sajnálom, hogy én nem vagyok ilyen fantáziadús.

  2. Tamaci says:

    Kiváló, minden tekintetben!:+1::smile:

  3. expa says:

    Nem kell sajnálnod. Te biztosan olyat tudsz amit ők nem…

  4. Jó volt, de kellene egy “hogy készült” videó a “hogy készült” videóról is

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!