Prototípusként létezett kozmoszfekete iPhone X is

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az év 2016 és az Apple úgy döntött, hogy két fekete iPhone 7-est is csinál: az egyik a sima fekete nevet kapta, a másik pedig a kozmoszfeketét.

Utóbbi színt a cég egy évvel később elhagyta, de egy kiszivárgott prototípus alapján úgy tűnik, hogy nem mindig ez volt a terv és létezett az iPhone X is kozmoszfeketében.

Miután a csillogó kozmoszfekete iPhone 7-re rengeteg panasz érkezett, hogy sokkal jobban karcolódott, mint a matt fekete változat, ezért könnyen érthető, hogy miért döntött végül úgy az Apple, hogy az iPhone X csak ezüst és asztroszürke színekben lesz elérhető.

Ennek ellenére izgalmas látni, hogy az iPhone X-ből létezett kozmoszfekete a Mr. White Twitter fióknak köszönhetően:

Próbálkoztak a kozmoszfekete iPhone X-zel korábban

A kozmoszfekete persze nem az első próbálkozás volt az Apple részéről, hogy sötétebb alumíniumot készítsenek, 2012-ben az iPhone 5-ből is létezett egy rövidéletű fekete-palaszürke variáns, amit szintén egy év után megszüntetett a cég a karcolások és kopások miatt.

Érdekes módon a cég akkor is kísérletezett azzal, hogy a következő évi modell is megkapja a színt, ahogy arról idén januárban beszámoltunk: Előkerült egy fekete-palaszürke színű iPhone 5s prototípus.

Végül azonban az iPhone X ezüst és asztroszürke színben jelent meg és a fenti képek pedig már az Apple történelem részét képzik.

Szerinted fog még az Apple próbálkozni teljesen fekete iPhone-nal?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. jó lenne, mert ezek már rég nem feketétk…

  2. Ha meg az akkor meg karcolódik :smiley:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!