fbpx Skip to content

A DongleBookPro nevű Twitter felhasználó néhány napja megosztott egy bejegyzést egy kiadatlan iPhone 5s fekete-palaszürke színű modellről.

Az iPhone 5 fekete-palaszürke színe nem összekeverendő az asztroszürke színváltozattal, ami az iPhone 5s modellel jelent meg. Ezt a prototípust valószínűleg az iPhone 5s tesztelésekor használták, elrejtve így a telefont, hiszen mondhatni apró különbségekkel, de szinte egy az egyben hasonlít az iPhone 5-re.

Az iPhone 5 2012-ben jelent meg, ezüst-fehér és fekete-palaszürke színben volt kapható. Az Apple a következő iPhone széria bevezetésével a fekete-palaszürke színt elhagyva, az iPhone 5s színpalettáját módosította asztroszürke színre, és kibővítette egy arany-fehér színváltozattal.

DongleBookPro szerint ezt a prototípust azért tervezték, hogy az iPhone 5s fejlesztése és tesztelése ne legyen feltűnő:

Ennek a kiadásnak egy fekete-palaszürke iPhone 5 típusú háza van (valószínűleg megpróbálták vele álcázni a készüléket), egy-két különbséggel a később megjelent típustól (matt felső -és alsó rész).

A képen látható iPhone 5s prototípust 2012 decemberében gyártották, vagyis három hónappal az iPhone 5 bejelentése után, és nagyjából kilenc hónappal azelőtt, hogy 2013. szeptember 10-én hivatalosan is bejelentették az iPhone 5s-t.

Az iPhone 5 ezen színárnyalata nagyon népszerű volt a vásárlók körében, többen azóta is hiányolják a mostani készülékek színei közül. Az 5s megjelenésével az asztroszürke színváltozat váltotta fel a fekete-palaszürke verziót, amit azóta több Apple készülék színválasztékában is megtalálhatunk.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok