ESR HaloLock 2in1 MagSafe mágneses vezeték nélküli gyorstöltő iPhone 12-höz is!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár hete írtam az ESR iPhone 12-es autós töltőjéről, amit azóta is megelégedve használunk. Megérkezett a cég asztali töltője is, ami hálózati adapterrel és 10W-os töltéssel is rendelkezik már, ráadásul akár két Apple terméket is tölthetünk vele egyszerre!

(Természetesen EU-s adapterrel vásárolható meg)

A HaloLock 2in1 egy iPhone 12-re optimalizált asztali “dokkoló”, ami rendelkezik MagSafe mágnes csatlakozással, így az iPhone 12 esetén nem tudjuk elvéteni a dokkolást. Az iPhone 12 mellett egy másik Apple terméket is tud tölteni, ami bármi lehet, kivéve ugye Apple Watch. Tehát AirPods-t, iPhone 11 Pro-t is mellé rakhatunk, ezért 2in1 a neve is. Ezenkívül rendelkezik gyorstöltés funkcióval is, ami maximum 10W lehet.

Ahogy a képen is látszik, a töltő az iPhone 12-höz hasonló designt kapott, így illeszkedik a mindennapokban használt íróasztalunkhoz. Alul fémes, felül pedig üvegszerű a borítása, ami picit tükröződik. Az egyik oldalon a már említett MagSafe kapott helyett, a másik oldalon pedig “normál”, vezeték nélkül tölthető kiegészítőket rakhatunk rá.

A doboz tartalmaz hálózati adaptert és kábelt is, ami nálam egy hatalmas plusz pont a cég felé. Ezen kívül szerintem az árazás is teljesen rendben van, az ESR ismét egy minőségi terméket tett le az asztalra, amit az iPhone 12 tulajdonosok szeretni fognak. A dupla töltő megvásárolható smartdiszkont.hu oldalon 14.990Ft-ért.

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!