fbpx Skip to content

Régóta várunk már egy olyan termékre, amivel végre az iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro és iPhone 12 Pro Max tulajdonosok is képesek használni a kocsiban a telefonjukat, a MagSafe segítségével.

A MagSafe csatlakozás egy egészen érdekes, új irány az Apple részéről. Lényegében mágneseket építettek be az iPhone 12 modellek hátuljába, ezáltal sokkal jobb “tapadást” elérve a tokokkal, töltőkkel, kiegészítőkkel. Fontos szempont még, hogy a MagSafe csatlakozásról a felhasználó információt is kap a szoftver segítségével, plusz ez tényleg úgymond egy erős kötelék az iPhone és kiegészítő között. Az ESR márka az elsők között rakta le az asztalra a kocsiba a mágneses, akár a gyorstöltést is támogató töltőjüket, ami most raktárról elérhető a Smartdiszkontnál!

Könnyű használatáról és felhelyezéséről a legjobban a fenti videó árulkodik, jóformán csak rá kell helyezni a szellőzőrácsra és már működik is. A hivatalos oldalon 7.5W-os támogatást írnak, ez azért is fontos, mert jelenleg az Apple még nem engedélyezte a saját töltőjén kívül más termékek esetén a 7.5W-nál nagyobb teljesítményű vezeték nélküli töltést. Ez egyébként idővel változhat, mert akkor még a 7.5W-ot sem engedélyezte a cég, amikor megjelent. Ettől függetlenül a 7.5W mindenhez elég, tudunk navigálni, zenét hallgatni, használni a CarPlay-t és még tölti is a készüléket az ESR.

A doboz tartalmaz egy USB-A – USB-C kábelt is, azonban szivargyújtós töltő adaptert nem. Ezt amúgy is külön érdemes vásárolni, mivel alapjában véve mindenkinek mások az elvárásai, tehát hogy például 1 vagy 2 USB aljzat kell bele, milyen színű legyen a szivargyújtós töltő és így tovább… Ezzel kapcsolatban a Smartdiszkont a MagSafe-es töltőhöz az alábbiakat ajánlja, amivel későbbiekben ki tudod használni a 10 és 15W-os töltést:

Ezen kívül érdemes megemlíteni, hogy az ESR 360 fokban elforgathatóan tudja megtartani a készüléket, így ha valaki szereti, akkor használhatja fektetett módban is a Waze-t, valamint természetesen MagSafe tokokat is támogat a termék, tehát azokon keresztül is működik a töltés.

Az ESR HaloLock Mágneses MagSafe tartó megvásárolható a Smartdiszkont.hu oldalon, most kedvezményes áron!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. Avatar for pici pici says:

  Én meg regota varok egy ilyen szolid szep “csinos” tartora az automba…nincs ehhez hasonlo 11 pro-hoz???

 2. Bocsi a nagyon offért, de 7,5 watt töltés 2021-ben. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

 3. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  le van írva a cikkben, hogy az Apple nem engedélyezte még más gyártóknak a nagyobb teljesítményt.

 4. ez a klímanyílásba tartót annyira ciki… :face_vomiting: :nauseated_face:

 5. Amúgy elmondom, hogy ott van a legjobb helyen, főleg nyáron.

 6. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  nekem már csinált olyat, hogy kiírta, hogy túlmelegedett, és ezért lekapcsolja a kijelzőt, míg le nem hűl, ami navigáció közben kifejezetten kellemes volt. úgyhogy egyáltalán nem hülyeség, ha egyszer a folyamatosan aktív kijelző alapból hőt termel, az akku töltése szintúgy, és közben a klíma fújja rá a hideget. a drágább autók középkonzoljában a tartó fiók is sok esetben szintén hűtött, épp emiatt, hogy amit bele teszel tölteni, az ne melegedjen túl.

 7. A Pitaka meg az iOttie gyárt hasonló szolid töltős tartót. Az iOttie-nál mágneslappal a tokba, de a Pitaka saját tokkal még elegánsabb és szolidabb.

 8. Látszik a videón is, hogy mekkora de mikor kibontattam először akkor mégis elcsodálkoztam, hogy milyen bumszli. :smiley: Viszont nagyon jól tartja a telefont és tölteni is tölt rendesen még MagSafe tokkal is, amit pl a mophie 3in1 még mindig nem tud. Amúgy tényleg nagyon stabil és összehasonlítva (ami nem teljesen igaz mert azt nem vettem meg) sokkal jobban megéri mint a Belkin csak tartója. Olcsóbb is és többet is tud.

 9. Amúgy tényleg bumszli, de valóban eléggé jól tart. Ezt időközben mi is megnéztük és nem értem kinek esik le :smiley:

 10. Sajnos ahogy látom csak vízszintes rácsra jó. Nagy kár… :confused:

 11. Most már több mint egy hónapja használjuk ezt a tartót és meg kell mondanom tényleg nagyon jó és erős, még a 12 Pro-t is megtartja minden gond nélkül. Ma megrendeltem egy másodikat a smartdiszkontról mert olcsóbban jöttem ki mint az elsőnél amit direktbe a gyártótól rendeltem. A lényeg, hogy én tényleg nagyon-nagyon ajánlom ezt a terméket.

 12. Milyen tokkal használod?
  Szerinted leesik a telefon róla, ha egy 12 Pro Max-ot egy sima átlátszó (mágnes nélküli) speck tokkal raknám fel rá?

 13. Sajnos mágnes nélküli tokkal nem tartja, pont nemrég probálta ki egy ismerősöm. Gyári tokkal volt most meg Otterbox mágneses tokkal és tartja elég jól bár 2szer már leesett egy nagyobb padkánál, viszont a gyári tokkal egyszer se esett le.

 14. Köszi a gyors választ, akkor újratervezek :slight_smile:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for White64GB Avatar for rihekopo79 Avatar for Szifon Avatar for pici Avatar for gaben73 Avatar for farkas63 Avatar for Nem_Tom Avatar for Jadeye Avatar for SzifonAdmin Avatar for 83miki83