Okosotthon online konferencia és expo február 18-20. között!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az okosotthon nem áll messze a Szifon.com-tól és nyilván az Apple felhasználók táborától sem. Idén én is írtam már cikket ezzel kapcsolatban, amit érdemes elolvasni, de ha valaki komolyabban érdeklődik az okosotthonok iránt, akkor az alábbi konferenciát bátram ajánlom, sok, hozzám közel álló személy is előad rajta.

Okosotthont építeni nem tűnik nagy ördöngősségnek, pedig rengeteg buktatója van. Ezt egy bizonyos szintig mi magunk is megtehetjük. Ettől függetlenül sosem árt, ha tudunk “hol” kérdezni és szakszerű választ kapni, még akár néhány okos izzó esetén is. Azonban egy komolyabb, több körből álló padlófűtést nem biztos, hogy érdemes szakember nélkül optimalizálni, automatizálni. Többek között a fenti kezdő és haladó kérdésekre is választ kapunk a konferencián, valamint rengeteg online videót nézhetünk meg élőben és később is. Mit kapunk a konferenciától?

A konferencia két területre összpontosít. Az első egyértelműen Ti, a Szifon.com olvasók nagy része, akiknek okos otthonuk van, vagy szeretnének ilyet, esetleg bővítenék ezeket, ezen kívül saját maguk szeretik “bütykölni” a lakást. A második terület azok, akik okosotthon témában dolgoznak, vagy kapcsolódik valahogy a munkájuk ehhez. Utóbbi például egy lakás felújító csapat, akik simán tudnának foglalkozni az okosotthonokkal is, számukra is egyértelműen ideális ez a konferencia. Végül pedig azok, akik már ebben dolgoznak, de szeretnének újdonságokkal találkozni, esetleg szakmailag kérdezni!

(Érdemes meghallgatni ezt a rövid podcastet.)

Az online konferencián alapjában véve ingyenes a részvétel, legalábbis még néhány napig, így ha más nem, érdemes rá regisztrálni. Felkeresheted a népszerű márkákat, meghallgathatsz egy-két előadást. Azonban szerintem mindenképp érdemes befizetni az előadásokra, mert rengeteg dolgot megtanulhatunk a szakemberektől. Online kérdezhetünk, de legfőképp kapcsolatot építhetünk ki leendő okosotthonunkhoz. Én magam is vettem egy konferencia jegyet korábban, mert a videók később visszanézhetőek, tehát nem kell úgymond online ott lenni, hanem később, akár este a család alvása mellett meghallgathatom a szakembereket az AirPods-on.

Jelenleg kedvezményes áron vásárolhatóak meg a konferencia jegyek, így mindenképp érdemes lecsapni rájuk, én azt gondolom, sok technikai tudást, és persze kapcsolatot szerezhetünk majd az online konferencián. Ezen kívül a Szifon.com olvasók között három ilyen jegyet is kisorsolunk, ha feliratkozol a játékunkra. Sorsolás február 15-én, hétfőn, a nyerteseket a megadott e-mail címükön értesítjük!

(A megadott neveket és email címeket a Szifon.com és a SmartHomeExpo felhasználhatja további marketing célokra – erről természetesen bármikor leiratkozhatsz!)

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Hapci says:

  Nem működik a játékra a regisztráció.
  Ezt írja ki:
  A következő mezők helytelenül vannak kitöltve vagy nem lettek kitöltve
  Honeypot is for bears only!

 2. Hmm, ez egy érdekes válasz :smiley: Hogy próbáltál feliratkozni? Telefon, web, app? Én most próbáltam chrome alatt és simán ment.

 3. Hapci says:

  Gépről próbáltam, de most az előbb, sokadszori oldalújratöltéssel sikerült. Jaa és Safari böngészővel.

 4. Furcsa, valszeg a robot védelem fogott meg, de nem kellett volna. Az meg hogy ezt írja ki még érdekesebb :smiley:

 5. Hapci says:

  Nos igen. :slight_smile: én is meglepődtem.

 6. Hiaba toltom ujra nem tudok feliratkozni. Mindig megszolja hogy az email nem megfelelo.

 7. Küldj privátba egy email címet és beraklak a “kalapba” :slight_smile:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!