fbpx Skip to content

Az Apple este 7-kor kiadta a watchOS 7.3-at, ami szokás szerint újdonságokat és hibajavításokat is tartalmaz.

A legnagyobb újdonság talán az új, Egység (Unity) névre hallgató óraszámlap, amelyet a pánafrikai zászló színei inspiráltak, és az egész napos mozgásunkkal együtt a számlap is folyamatosan változik. Ezen túl az Apple Fitness+ előfizetői számára megjelent az Ideje gyalogolni funkció, illetve négy újabb országban vált elérhetővé az EKG és ezzel együtt a szabálytalan szívritmusról szóló értesítések is, és még egy, a Nagyítással kapcsolatos hibát is javít az új verzió.

Nem érdekelnek az újdonságok, csak telepíteni szeretnéd? Kattints ide, hogy átugord őket: Hogyan telepíthető?

watchOS 7.3 újdonságok

A hivatalos információkban az Apple a következőket írja:

A watchOS 7.3 új funkciókat, fejlesztéseket és hibajavításokat is tartalmaz:

  • Egység óraszámlap – Ezt a Fekete történelmet megünneplő óraszámlapot a pánafrikai zászló színei inspirálták. Az alakzatok együtt mozogva Önnel folyamatosan változnak a nap során, kifejezetten egy egyedi óraszámlapot alkotva Önnek.
  • Ideje gyalogolni funkció az Apple Fitness+ előfizetői számára – Az Edzés alkalmazásnak ezzel a különleges hangélményt nyújtó funkciójával a vendégek inspiráló történeteket osztanak meg, miközben Ön gyalogol.
  • EKG alkalmazás Apple Watch Series 4-en vagy újabb modelleken Japánban, Mayotte-on, a Fülöp-szigeteken és Thaiföldön
  • Szabálytalan szívritmussal kapcsolatos értesítések Japánban, Mayotte-on, a Fülöp-szigeteken, Tajvanon és Thaiföldön
  • Egy hiba kijavítása, amely miatt előfordulhat, hogy a Vezérlőközpont és az Értesítési központ nem reagál, amikor a Nagyítás engedélyezve van

Telepítés

A frissítés a legegyszerűbben a Szoftverfrissítés menüpontba lépve telepíthető, amit már közvetlenül magán az órán is megtehetünk, nem csak az iPhone-on a Watch appban.

A watchOS 7.3 buildje 18S801, ami ugyanaz, mint a Release Candidate, így ha eddig is az RC volt fent az óránkon, akkor már nem jelenik meg frissítés.

És ha az iPhone-omon nem iOS 14 fut?

Ha az iPhone-on nem az iOS 14 valamely verziója fut, akkor az Apple Watch nem frissíthető watchOS 7-re, mert annak a működéséhez az iOS 14 a feltétel, ahogyan azt már a watchOS 7 megjelenéséről szóló cikkünkben is leírtuk korábban.

Lehetséges hibák

Mint minden frissítés után, itt is elképzelhető, hogy lesznek hibák. Így amennyiben gyorsabb merülést, vagy furcsa dolgokat produkál az Apple Watch, érdemes visszaállítani és újra beállítani.

Kérdésem van!

Ha kérdésed merül fel, érdemes elsőként a Gyakran Ismételt Kérdések cikkünket végiglapozni: Gyakran Ismételt Kérdések.

Linkgyűjtemény

A watchOS 7-ről szóló összes cikkünk megtalálható a watchOS 7 címke alatt.

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!