Így csinálj magadból Bernie Sanders mémet egy Instagram filterrel

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2021-gyel sokan azt hitték, hogy minden újra jó lesz, vége lesz a világjárványnak, de az nem egy dátumtól függ, hanem a tudománytól és az átoltottságtól. Azonban már biztosan van egy pozitív, humoros hozománya az újévnek, ez pedig nem más, mint Bernie Sanders széken ülős mémje Joe Biden amerikai elnök beiktatásáról.

Bernie-t már minden lehetséges helyre betették különböző fényképeken, sőt már más mémekkel együtt is láthattuk, mint például a szomorú Keanu Reeves mellett a padon. Most azonban egy Instagram filter segítségével mi magunk is Bernie Sanders-é válhatunk a mára már klasszikusnak mondható kabát és kesztyű kombinációval.

A madofficiel Instagram fiók elég gyorsan reagált 2021 legújabb mém-hullámára a BE BERNIE filterrel, főleg úgy, hogy az ilyenek elbírálási ideje akár 10 munkanap is lehet, de általában azért előbb elfogadják őket.

A használatához elég csak a fenti linkre kattintani és elmeneti az Instagram kamerájába a filtert, vagy keressetek rá a madofficiel fiókra és ott a filterek közt is egyből megtaláljátok. Dobjátok fel barátaitok napját egy ilyen story-val!

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Meg kell hagyni, hogy nagy tag Bernie, közben 1,8 millió dollárt keresett a szuvenírekkel és az egészet jótékonysági célokra ajánlotta fel.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!