fbpx Skip to content

A japán Macotakara információi szerint az Apple az új AirPods Pro-n és új iPhone SE-n dolgozik, ami várhatóan már áprilisban meg is jelenhet.

Az új AirPods Pro-n némi változást is eszközölhetnek, az iPhone SE pedig új kijelzőméretet is kaphat. De vajon mennyire hihetünk ezeknek az információknak?

AirPods Pro 2

A hírek szerint a második generációs AirPods Pro töltőtokja egy új designnal érkezhet: a töltőtok 21 mm vastag marad, de 46 mm magas és 54 mm széles lesz. Összehasonlításképpen a jelenlegi AirPods Pro töltőtok 45,2 mm magas és 60,6 mm széles, ami azt jelenti, hogy a második generációs tok valóban megváltozna, de jelentős különbség nem lesz.

Októberben a Bloomberg számolt be arról, hogy a második generációs AirPods Pro egy kompaktabb kivitelezést fog kapni. Szerintük a vállalat tervezi megszünteti a kilógó, rövid szárakat, és egy lekerekítettebb formát adna a fülhallgatónak – hasonlóan a Samsung, az Amazon és a Google legújabb formatervezéséhez.

A Bloomberg információja azonban csak találgatás, közel sem biztos, hogy a következő generációban megvalósulnak ezek a design változások. Főként azért nem, mert a lekerekített külső megvalósítását nagyban befolyásolják az AirPods Pro belső alkatrészei is. Ezáltal az is lehet, hogy a mérnökök számára ez a változtatás egy nagyobb kihívást jelentene.

Ha minden a pletykák szerint alakul, az AirPods Pro 2 már áprilisban megjelenhet.

iPhone SE 2020 teszt és vélemény

iPhone SE 3

A tavaly áprilisban megjelent új iPhone SE lett az Apple új, belépő telefonja, amely ár-érték arányban az egyik legjobb választásnak bizonyult. Az elődje után a készülék nagyobb méretet, egy 4,7 hüvelykes kijelzőt kapott.

Idén ez ismét változhat, ugyanis a Macotakara szerint az Apple áprilisban egy új, harmadik generációs iPhone SE-vel is előáll. Erről még nincs sok információ, de a pletykák szerint az Apple az iPhone SE egy nagyobb verzióján dolgozik, valószínűleg 5,5 hüvelykes kijelzővel és egy iPhone 8 Plus-hoz hasonló kialakítással.

Neked tetszenének a fent említett változtatások?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. Az SE3 kicsit korai lenne. Nem?

 2. Avatar for Czo Czo says:

  A ketto evet hogyan szamoltad ki? :smiley: Az elso SE 2016-ban jott, a masodik pedig 2020-ban.

 3. Mivel nem tudtam, hogy 2018-ban ki se adták, csak baromi sok cikk van róla, hogy jön, így úgy feltételeztem, hogy akkor is adtak ki és 2020-ban is, így a 2 évente.
  De mégse adtak ki valamiért 2018-ban SE-t.

 4. Avatar for gunar gunar says:

  Ez a …takara tutira téved, ha meg kiadnak is, akkor max a 12mini-t kicsit átcsomagolva? Nem sok értelme lenne most sem az SE3-nak, ahogy nem sok volt tavasszal sem a 2-nek, hiszen szépen lábon lőtték magukat vele, mivel aki vett azok nagy része olyant akart mint amilyen a 12 mini lett, de már nem fog váltani a mini-re, a többiek meg váltanak és eladják olcsóért az SE2-t megint annak nő a piaca. Pont ezért volt valahol már beharangozva, hogy a 13 mini nem is biztos hogy lesz, mert nem fogy a várt mennyiségben a mostani sem.

 5. Avatar for vjan vjan says:

  Aki SE2-t vett, az valószínűleg a Touch ID miatt vette. A 12 miniben nincs, tehát nem fognak váltani. Egyébként csak akkor váltanak ha például a 12 formába beletennék a Touch ID-t, amit mellesleg már elég sok androidos telón megoldottak.

 6. Ebben teljesen igazad van, de sajnos vissza fele nem fog az Apple fejlődni, így a megoldásuk a fenti lett. SE Touch ID a 12 meg Face ID

 7. Avatar for gunar gunar says:

  Viszont előre fejlődhetne, mert egy F-ID gyorsaságú iris scanner-t azt beletehetne, annak nem probléma a maszk és nem gond a kesztyű sem, sőt mindkettő 1xre sem és elég megbízható is talán, hiszen a mai napig sok helyen alkalmazzák ahol biztonság kell. A F-ID amugy is ránézésre van gondolom beállítva a legtöbb embernek, akkor már kombinálhatná is a kettőt.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Czo Avatar for White64GB Avatar for Szifon Avatar for farkas63 Avatar for vjan Avatar for gunar Avatar for SzifonAdmin