fbpx Skip to content

A japán Macotakara információi szerint az Apple az új AirPods Pro-n és új iPhone SE-n dolgozik, ami várhatóan már áprilisban meg is jelenhet.

Az új AirPods Pro-n némi változást is eszközölhetnek, az iPhone SE pedig új kijelzőméretet is kaphat. De vajon mennyire hihetünk ezeknek az információknak?

AirPods Pro 2

A hírek szerint a második generációs AirPods Pro töltőtokja egy új designnal érkezhet: a töltőtok 21 mm vastag marad, de 46 mm magas és 54 mm széles lesz. Összehasonlításképpen a jelenlegi AirPods Pro töltőtok 45,2 mm magas és 60,6 mm széles, ami azt jelenti, hogy a második generációs tok valóban megváltozna, de jelentős különbség nem lesz.

Októberben a Bloomberg számolt be arról, hogy a második generációs AirPods Pro egy kompaktabb kivitelezést fog kapni. Szerintük a vállalat tervezi megszünteti a kilógó, rövid szárakat, és egy lekerekítettebb formát adna a fülhallgatónak – hasonlóan a Samsung, az Amazon és a Google legújabb formatervezéséhez.

A Bloomberg információja azonban csak találgatás, közel sem biztos, hogy a következő generációban megvalósulnak ezek a design változások. Főként azért nem, mert a lekerekített külső megvalósítását nagyban befolyásolják az AirPods Pro belső alkatrészei is. Ezáltal az is lehet, hogy a mérnökök számára ez a változtatás egy nagyobb kihívást jelentene.

Ha minden a pletykák szerint alakul, az AirPods Pro 2 már áprilisban megjelenhet.

iPhone SE 2020 teszt és vélemény

iPhone SE 3

A tavaly áprilisban megjelent új iPhone SE lett az Apple új, belépő telefonja, amely ár-érték arányban az egyik legjobb választásnak bizonyult. Az elődje után a készülék nagyobb méretet, egy 4,7 hüvelykes kijelzőt kapott.

Idén ez ismét változhat, ugyanis a Macotakara szerint az Apple áprilisban egy új, harmadik generációs iPhone SE-vel is előáll. Erről még nincs sok információ, de a pletykák szerint az Apple az iPhone SE egy nagyobb verzióján dolgozik, valószínűleg 5,5 hüvelykes kijelzővel és egy iPhone 8 Plus-hoz hasonló kialakítással.

Neked tetszenének a fent említett változtatások?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.