Töltsd le az AirPods Max színeihez passzoló iPhone háttérképeket

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A múlt héten az Apple bemutatta az első fejhallgatóját, ami az AirPods Max nevet kapta.

Az új AirPods Max december 15-től kapható, több színben is. Ennek apropójából egy AirPods Max háttérkép csokrot szeretnénk megosztani veletek.

Sok embernél kiverte a biztosítékot az AirPods Max ára. Az itthon 234.990 Ft-ért kapható fejhallgatóról még kevés releváns teszt készült, ugyanis csak tegnap, december 15-én került a boltok polcaira. De az eddigi vélemények alapján egy erős fejhallgatóra számíthatunk.

Már korábban is szóltak pletykák arról, hogy a fejhallgató érintésérzékeny vezérlőkkel fog rendelkezni, ám végül az Apple Watch mintájára a Digital Crown segítségével vezérelhetjük a lejátszást és a hangerőt.  Ha még többet szeretnél megtudni az Apple fejhallgatójáról, akkor a korábbi cikkünkben minden információt megtalálsz.

Háttérképek

De térjünk is rá az AirPods Max ihlette háttérképekre.

A fejhallgató asztroszürke, ezüst, zöld, égkék és rózsaszín színekben kapható, így minden színből készült egy-egy színátmenetes iPhone háttérkép, amelyet AR72014-nek köszönhetünk.

Letöltés

Letöltés

Letöltés

Letöltés

Letöltés

Neked melyik AirPods Max színárnyalat tetszik a legjobban?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. expa says:

    Rendkívűl kreatív hátterek, köszönjük! :black_heart:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!