fbpx Skip to content

Külső tárhelyre mindig is szükségünk volt, például egy USB-s HDD vagy akár egy Lightning-csatlakozós kiegészítő keretében. Manapság már ugyan rendkívül elterjedtek a felhő szolgáltatások, de mindig jobb, ha fizikálisan is a kezünkbe tudjuk fogni a fontos fotókat, dokumentumokat tartalmazó tárolót.

MiLi iData Pro

Természetesen nem csak laptopokhoz, hanem iPhone-okhoz és iPadekhez is vannak külső tárhelyek, akár többféle is. Ilyenek például a MiLi iData Pro termékei, amik lényegében a teljes palettát lefedik és egy régebbi, mondjuk 16 vagy 32GB-os készülékhez gyakorlatilag elengedhetetlen kiegészítők.

 

Összesen 3 féle iData Pro terméket különböztetünk meg. Az első egy Lightning-csatlakoztatós változat, ami lényegében egy Plug-n-Play eszköz, tehát csak bedugjuk és megy. Ez egyébként bővíthető SD-kártyával is, tehát az alap tárhelyen felül még több helyre tehetünk szert. A MiLi Pro alkalmazás letöltése és a kezdő beállítások után már másolhatjuk is a külső tárhelyre az adatainkat.

Az előbbi képen középen látható termék a MiLi iDataAir Power WiFi termék, mely már a nevéből is adódóan vezeték nélküli csatlakozásra képes, tehát végeredményben már nem csak iOS, hanem akár Android termékekhez is kiváló, például szülőknek, nagyszülőknek, ha kényelmesen, számítógép nélkül szeretnék elmenteni az unokáról készült képeket!

Végezetül pedig a MiLi iDataAir Power WiFi + PowerBank, amely már egy 10.000 milliamperes külső akkumulátorként is funkcionál. Itt is vezeték nélkül csatlakozunk az adott tárhelyhez, de mellette tölteni is tölthetjük a készüléket. Mindkét vezeték nélküli kiegészítő belső tárhellyel rendelkezik.

A karácsony közeledtével kiváló ajándék lehet magunknak, de akár ismerősnek, rokonoknak is! Jelenleg igen komoly kedvezménnyel vásárolhatóak meg a Muzix.hu-nál – ameddig a készlet tart!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Rendeltem egy Wifi-s verziót de a hozzá való idata air app nem működik normálisan ios14 alatt. Semmire nem tudom használni. Van valami más app ami kezeli?

  2. Sikerult megoldani ? Enyem penteken jon . De internal storage ba nem latom pl a kepeimet de ugy semmit

  3. Á sajnos nem azóta se semmi az app fejlesztőktől sem jött válasz. Kezdem érteni miért volt akciós🤬. Remélem azért hamarosan lesz rá megoldás.

  4. Penteken jon elv az enyem es meglesem addig kitartast :blush:

  5. Esetleg masik app amibe naskent berakod ?

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for bence.95 Avatar for gyorgy82k