fbpx Skip to content

A Telegram üzenetküldő app bétájába a napokban került be a Siri üzenetértesítések funkció, amivel Siri képes beolvasni a küldő nevét, majd pedig az üzenet szövegét is, ha AirPods-t használunk.

A Telegram üzenetküldő alkalmazás egyre nagyobb népszerűségnek örvend, és ezzel az új funkcióval még több embert megnyerhetnek majd.

Sirivel AirPods-on keresztül kommunikálhatunk az alkalmazás segítségével, iPhone-on és iPaden egyaránt.

Ha az iPhone-hoz vagy iPadhez csatlakoztatva van az AirPods-unk, akkor az képes lesz felolvasni Siri segítségével a bejövő üzeneteket és diktálással azonnal válaszolhatunk is a „Hey Siri” parancs nélkül. De ez csak akkor működik, ha a készülékek zárolva vannak. Amikor új üzenetünk érkezik, ‌Siri‌ hangjelzést ad. Először az üzenetküldő nevét, majd az üzenet olvassa fel. Ezután a lehető leggyorsabban tudunk válaszolni az üzenetekre.

Habár az erre szolgáló API már több mint egy éve elérhető a fejlesztők számára, a jelek szerint mégis a Telegram az első alkalmazás, amibe a fejlesztői beépítik ezt a funkciót.

A Siri üzenetértesítések funkció egyébként még az iOS 13.2-es verziójában jelent meg, és a második generációs ‌AirPods‌, az AirPods Pro, a Powerbeats, a Powerbeats Pro és a Beats Solo Pro fülhallgatókkal támogatott.

Ha többet szeretnél tudni erről a funkcióról, akkor ez a támogatási szócikk segítségedre lehet: A Siri üzenetértesítések funkció használata AirPods-on.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. Arra lettem volna kíváncsi, hogy vajon magyarul-e… de ez nem derült ki a címből… de gondolom nem megy magyarul.

 2. Avatar for gunar gunar says:

  A Telegram is sajnos a telefonszámunkkal regisztrál és emellett “titkos”, hát hmmmm…

 3. Avatar for jaba jaba says:

  ráadásul cenzorál ép ésszel fel nem fogható tartalmar is, ennyit a diszkrécióról meg a szabadságról

 4. …mondjuk ebből nem derül ki. Nekem be van kapcsolva, de angolul olvassa be a magyar üzeneteket.

 5. Mi olyan spéci ebben a telegramban? Úgy értem kismillió sokkal elterjedtebb üzenetküldő alkalmazás van, FB messenger, Viber, iMessage, SMS ha nagyon biztosra akarok menni, de iOS-en iMessage, ha más platform akkor SMS ha tuti kell, vagy Viber. Ha céges akkor Teams.
  Miért kellene még egy huszadik üzenetküldő?

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for kopemagus Avatar for jaba Avatar for gergely.kalman Avatar for lalamper Avatar for Jadeye Avatar for gunar