fbpx Skip to content

Az iSTYLE-nál idén is kihasználhatjuk a Black Friday-t és kedvezménnyel vásárolhatjuk meg az egyes Apple termékeket.

Ilyenek például a Mac-ek,  az iPhone 11 Pro és Pro Max modellek, valamint egyes Apple Watch-ok. Idén akciós lett egyébként az AirPods is, és még sok más kiegészítő, tehát érdemes csemegézni náluk, ide kattintva megtalálható a teljes lista. Miért érdemes az iSTYLE-nál vásárolni?

Az iSTYLE-nál gyakorlatilag 2 év garanciát kapunk, mivel hivatalos forrásból szerezzük be az Apple termékünket! Mindezek mellett biztosítást is köthetünk az egyes termékekre, tehát lopás, vagy egyéb kár eseményre is biztosítva lehetünk, ami szintén nem egy utolsó szempont.

Most kedvezményes áron vásárolhatunk iPhone 11 Pro és Pro Max készülékeket, már 339.900Ft-tól!

Ezen kívül többek között az alábbi Mac-re is szuper kedvezmények vannak:

 • MacBook Air Retina modellek 30-40 ezer Ft kedvezménnyel
 • MacBook Pro 13” CTO modellek akár 50 ezer Ft kedvezménnyel
 • iMac (főként 27”-es) modellek 50-80 ezer Ft kedvezménnyel

Eredeti AirPods, akciósan!

Szinte napi szinten futok bele abba, hogy “ez az AirPods szerintetek eredeti”? Mára már jóformán megkülönböztethetetlen a hamis AirPods az eredetitől. Amennyiben nincs meg az eredeti csomagolás, semmiben sem lehetünk biztosak. Ha én most akarnék venni sima AirPods-t, eredeti számla nélkül neki sem állnék, arról nem beszélve, hogy 1-2 éves korukra már érezhetően csökken az akkumulátor idő. Nem azt mondom, hogy minden AirPods hamis, vagy éppen hibás, de azért a fentiekre különösen oda kell már figyelnünk. Az iSTYLE-nál idén a második generációs AirPods is Black Friday kedvezménnyel vásárolható meg.

Apple Watch is kedvezményes áron

Az Apple Watch Series 3 és Series 5 is kedvezményesen vásárolható meg, és ha nincs szükségünk a véroxigénszint mérésre, akkor bizony a Series 5 is egy szuper választás lehet.

Ráadásul minden kedvezményes tartozék, ami a hétfő óta futó „Kiegészítők hetében” van, az továbbra is elérhető a Black Friday végéig, illetve további Apple tartozék akciókkal egészítették ki, mint például Smart Battery Case-ek különböző iPhone modellekhez, már 29.900 Ft-tól, tehát lehet szemezgetni bőven.

Az iSTYLE Black Friday akcióit ide kattintva lehet megtalálni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. Le is csaptam az AirPodsra. :partying_face: A simát vettem, úgy érzem nincs szükségem a Pro-ra. A zajszűrés valahogy taszít, ha meg azt kikapcsolnám rajta teljesen felesleges lett volna megvenni. Remélem nem bánom meg. :smiley:

 2. Sztem ezzel nem lesz gondod. :slight_smile:

 3. Avatar for rXc rXc says:

  Ne bánd, nekem tavasz óta volt a Pro (egy hónapja elhagytam az egyiket) de nem szerettem. Igaz amit sok helyen írnak, egyszerűen nem kényelmes. A legkisebb párnával is nyomta a fülem. Van sima Airpodsom is, még első generációs de már érezhetően csökken az akksi ereje. Lehet veszek most én is egy újat.

 4. Na jól van, megnyugodtam. :slight_smile: Tényleg feleslegesnek éreztem úgy, hogy a zajszűrés mint fő funkciója egyáltalán nem érdekel, soha nem használnám valószínűleg. Elhiszem, hogy nagyon jó, hogy ki van zárva a világ, de… valahogy nem…

 5. Köszi, de már délelőtt megvettem az iSTYLE-nál mielőtt ide írtam volna. :smiley:

  Plusz a Telenornál vagyok, bár lehet ez nem számítana, de tényleg már mindegy is.

 6. Én pont tegnap váltottam Pro-ra, 60e-ért jutottam bontatlanhoz. Eddig megvolt az Airpods 1 és 2 is, de ez a Pro fényévekkel jobb és kényelmesebb. Végre tudok utcán, vonaton podcastet hallgatni. Zajszűrés nélkül kínlódás volt csak.

 7. Köszi, meg is rendeltem. Első generációsnak már mondhatni kifingott az aksija.

 8. Publikus, hogy hol vetted 60-ért a Pro-t?

 9. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  emag akció?

 10. Én 79-ért látom az eMagon (most).

 11. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  mert már nincs black friday.

 12. Avatar for atirag atirag says:

  Gondolom aprón vette valahol. A megfogalmazásból gondolom. A 60k durva lenne hivatalosan.

 13. Ennyiért még én is vettem volna. :smiley:

 14. pedig hivatalosan

 15. Szerencsés vagy akkor :slight_smile:

 16. Az az érdekes, hogy most páran szidják a telekomot, hogy törölték a rendeléseiket (facebook hirdetés). Remélem az enyémet kiküldik (airpods gen. 2).

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for vkleszken Avatar for rXc Avatar for r3dsnake Avatar for Szifon Avatar for dokabalint Avatar for atirag Avatar for Jadeye Avatar for SzifonAdmin