fbpx Skip to content

Az iSTYLE-nál idén is kihasználhatjuk a Black Friday-t és kedvezménnyel vásárolhatjuk meg az egyes Apple termékeket.

Ilyenek például a Mac-ek,  az iPhone 11 Pro és Pro Max modellek, valamint egyes Apple Watch-ok. Idén akciós lett egyébként az AirPods is, és még sok más kiegészítő, tehát érdemes csemegézni náluk, ide kattintva megtalálható a teljes lista. Miért érdemes az iSTYLE-nál vásárolni?

Az iSTYLE-nál gyakorlatilag 2 év garanciát kapunk, mivel hivatalos forrásból szerezzük be az Apple termékünket! Mindezek mellett biztosítást is köthetünk az egyes termékekre, tehát lopás, vagy egyéb kár eseményre is biztosítva lehetünk, ami szintén nem egy utolsó szempont.

Most kedvezményes áron vásárolhatunk iPhone 11 Pro és Pro Max készülékeket, már 339.900Ft-tól!

Ezen kívül többek között az alábbi Mac-re is szuper kedvezmények vannak:

  • MacBook Air Retina modellek 30-40 ezer Ft kedvezménnyel
  • MacBook Pro 13” CTO modellek akár 50 ezer Ft kedvezménnyel
  • iMac (főként 27”-es) modellek 50-80 ezer Ft kedvezménnyel

Eredeti AirPods, akciósan!

Szinte napi szinten futok bele abba, hogy “ez az AirPods szerintetek eredeti”? Mára már jóformán megkülönböztethetetlen a hamis AirPods az eredetitől. Amennyiben nincs meg az eredeti csomagolás, semmiben sem lehetünk biztosak. Ha én most akarnék venni sima AirPods-t, eredeti számla nélkül neki sem állnék, arról nem beszélve, hogy 1-2 éves korukra már érezhetően csökken az akkumulátor idő. Nem azt mondom, hogy minden AirPods hamis, vagy éppen hibás, de azért a fentiekre különösen oda kell már figyelnünk. Az iSTYLE-nál idén a második generációs AirPods is Black Friday kedvezménnyel vásárolható meg.

Apple Watch is kedvezményes áron

Az Apple Watch Series 3 és Series 5 is kedvezményesen vásárolható meg, és ha nincs szükségünk a véroxigénszint mérésre, akkor bizony a Series 5 is egy szuper választás lehet.

Ráadásul minden kedvezményes tartozék, ami a hétfő óta futó „Kiegészítők hetében” van, az továbbra is elérhető a Black Friday végéig, illetve további Apple tartozék akciókkal egészítették ki, mint például Smart Battery Case-ek különböző iPhone modellekhez, már 29.900 Ft-tól, tehát lehet szemezgetni bőven.

Az iSTYLE Black Friday akcióit ide kattintva lehet megtalálni.

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!