Matthew Panzarino szerint a MagSafe Duo egy kényelmes, de drága kiegészítő

A 9to5Mac jóvoltából egy videóban közelebbről is megismerhetjük az új MagSafe Duo vezeték nélküli töltőt, a TechCrunch munkatársa, Matthew Panzarino pedig már szintén kézbe vehette az Apple új töltőjét.

A MagSafe Duo-nak még nincs megjelenési dátuma, de addig is nézzük meg, hogy néz ki közelebbről az Apple új kiegészítője.

A TechCrunch munkatársa, Matthew Panzarino pedig az alábbi sorokat írta a töltőről:

Működik? Igen, pontosan úgy működik, ahogy azt ígérték. Az iPhone hátlapja belső mágnesekkel rendelkezik, így a töltő pontosan illeszkedik az iPhone-hoz, plusz pont, hogy az Apple Watch dokkolója kihajtható, így akár Ébresztőóra módban is használhatjuk. Az töltő összecsukható, hogy megkönnyítse az utazást, és még hátra is hajtható, ha nincs szükségünk az egyik vagy a másik töltőrészre.

Panzarino szerint akármennyire is jó a MagSafe Duo, az Apple kicsit túllőtt az áron. Szerinte a töltőnek – a minőségét és kialakítását tekintve – 129 dollár (itthon 54 990 Ft) helyett körülbelül 70 dollárnak kellene lennie. Főleg, hogy a MagSafe Duo-hoz nem kapunk hálózati adaptert, csak egy Lightning – USB-C kábelt fog tartalmazni a csomagolás.

A MagSafe Duo puha tapintású gumival van bevonva, amely valamiféle préseléssel van öntve. A gumi elég vastag, így nem kell félnünk attól, hogy azonnal elszakad, de nem a legjobb minőség. Sajnos ez egy olcsó megoldás, amely nem az Apple-re vall.

A MagSafe Duo-val vezeték nélkül tölthetünk azzal kompatibilis iPhone-t, Apple Watch-ot, AirPods vagy AirPods Pro tokot és egyéb, Qi-tanúsítvánnyal rendelkező eszközöket is.

Neked hogy tetszik a MagSafe Duo?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Szerintem ez semmire nem jó. Karóra töltő van mindenkinek. A Qi töltő meg jobb mert az tölti az iPhone 8-at és a 11-et is. Ez a MagSafe meg csak a 12 Prot. Ha lefelé kompatibilis lenne az jobb lenne. :man_shrugging:t3::vulcan_salute:t3::iphone:

 2. Czo says:

  Qi kompatibilis.

 3. totopad says:

  Nekem a vezeték nélküli töltés jelen állapotában egyszerűen értelmetlen. Értem én, hogy rá kell csak rakni a töltőre, de semennyivel sem kevesebb mozdulat, mint beledugni a kábel végét a telefonba.
  A 8P-omat egyszer egy boltban kipróbáltam, hogy megy-e, de a 11P-nál még ennyi kényszert sem érzek a használatára.
  Egyszerűen egy standard user-nek felesleges.

 4. expa says:

  Szerintem meg nagyon jó a vezeték nélküli töltő. Nekem egy állványom van, ráhelyezem és tölti. Még használni is tudom kényelmesen mert felém áll a készülék. Piszok jó szerintem, nem dugogatom a kábelt…

 5. Elvileg, gyakorlatilag tegnap néztem reviewkat a MagSaferől, 12-eseknél régebbieket állítólag piszok lassan tölti, ilyen formában használhatatlan.

 6. Czo says:

  Mekkora teljesitmenyt ertessz piszok lassu alatt? 5W, mint amivel egy random, IKEA-ban vasarolt tolto is tolt.

 7. Nem_Tom says:

  Az lehet, hogy lassú az IKEA töltő, de aránytalanul olcsóbb is (1.490 Ft):

  Igaz, hogy már megelőzték az Apple-t már ami a “környezetvédelmet” illeti. Se adapter, se adapter kábel :wink:

 8. Mondjuk nem is lefele gondolták hanem 12-es modellekhez. Hülyeség is megvenni nem MagSafe-es telefonhoz mert “keresgetni” kell vele hol tölt.

 9. Csak akkor ezt érdemes lenne megemlíteni a termékoldalon vagy nem feltüntetni a régebbi eszközöket, mint kompatibilis telefonok.

 10. De kompatibilis, csak nem a legjobb tölteni vele. Amúgy gyorsabban tölti mint 1-3 watt. Sőt én a 11 Pro-t töltöttem fel vele nem igazán éreztem sokkal lassabbnak mint a mophie 3 in1

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!