fbpx Skip to content

Az Apple az október 13-i iPhone 12 eseményen jelentette be a hamarosan kapható MagSafe Duo vezetéknélküli töltőt.

Túl sok szó akkor nem esett róla a keynote-on, viszont most YouTube-on bukkant fel egy rövid videó, amiben láthatjuk, hogy hogyan is képzelhetjük majd el használat közben.

A videó nem túl hosszú, de annál tartalmasabb. Azt is láthatjuk, hogy az Apple Watch töltőkorongja felhajtható lesz, akárcsak a Mágneses Apple Watch-töltődokkoló esetén, így az órát Ébresztőóra módban is használhatjuk.

https://www.youtube.com/watch?v=mMokSOYzJUw

A mágnesekkel ellátott MagSafe kialakításnak köszönhetően könnyen leemelhető lesz a telefon és az óra is a töltőről. A mérete és tömege abszolút pozitívum lehet, ugyanis az összecsukható vezetéknélküli töltő a legkisebb táskában is elfér.

A MagSafe Duo-val vezeték nélkül tölthetünk azzal kompatibilis iPhone-t, Apple Watch-ot, AirPods vagy AirPods Pro tokot és egyéb, Qi-tanúsítvánnyal rendelkező eszközöket is.

A MagSafe Duo vezetéknélküli töltő 54 900 Ft-ért hamarosan megvásárolható lesz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Szerintem csak a lényeg nem látszik. Egy vagy két kéz kell, hogy fel tudjam emelni róla a telefont.
    Számomra a vezetéknélküli töltés lényege az, hogy töltés közben ha hívnak egy kézzel le tudjam emelni a telefont a töltőről. Ha két kéz kell hozzá egyikkel fogom a telefont a másikkal pedig ellentartok a töltőn, hogy letudjam választani róla a telefont, akkor ennyi erővel lehetne ez vezetékes is, ahhoz is két kéz kell, hogy le tudjam húzni a telefont a töltőről.

  2. Apróság, de megcsinálhatták volna azt amit az AirPowernél demóztak is, hogy a telefon kijelzi az óra töltöttségét is.

    Ettől még nem venném meg, mert nagyon drága, de valami pici pluszt legalább adna.

  3. Odaragasztod, mint az állatok.

    @ef-dani jogos. Ez mondjuk számomra vásárlási pont lett volna. Ennyiért “bazdmeg”.

  4. Avatar for expa expa says:

    Nem nagyon gondolkodnak az almáéknál ahogy látom, csak ontják a hülyeségeket…

  5. $130+ megveheti majd az ember

  6. Íme egy akár működőképesnek tűnő megoldás a Belkintől.
    (Itt talán egy kézzel is le lehet szedni a telót, ha elég nehéz a talp)
    Oké az Apple megoldása kommpakt, jó utazáshoz.
    Ez pedig hálóba való. Mondjuk éjszaka simán leverném félálomban :slight_smile:

  7. Avatar for gunar gunar says:

    Jól látom, hogy ebben is a külső már megvett elemeket kell bevezetni? A fekete verziónál fehér a telót töltő és az órát töltő fej is és az állványon mintha látszana a fehér kábel a csőben. Na de akkor a design-t fizetteti meg a Belkin? Ja nem az tükröződés :crazy_face:

  8. Még mindig jobb, hogy a vezetéket húzták csőbe és nem a vásárlót :sunglasses:

  9. Avatar for gunar gunar says:

    Hát azért az nem kevés lehúzás ha jól tippelek (de ne legyen igazam) és ebbe is bele kell suvasztani a két töltőt, majd az aljában összetekerve a kábeleik és onnan van kivezetés. Az akkor már elég drága mutatvány, mert ha nincsen mindenből min 2db, pont bukta a hordozhatóság, ha meg van akkor az ugye az árhoz adódik.Én ezt nem tesztelem, pedig valóban csinosan mutathat egy asztalon pl.

  10. Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy ezt úgy is promózták, mint ahogy a cikk írója is emlitette, hogy a legkisebb táskában is el fér vagyis, inkább arra találták ki, hogy magaddal vidd. De az ára akkor is hajmeresztő :smile:

  11. Avatar for gunar gunar says:

    Ezt hogyan vigyem? Olyan mint egy bonsai letörik egy ága és kuka :crazy_face:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for tacs007 Avatar for Szifon Avatar for Nem_Tom Avatar for expa Avatar for ef-dani Avatar for SzifonAdmin Avatar for 83miki83 Avatar for gunar