fbpx Skip to content

Két nappal az iOS 14.2, az iPadOS 14.2 és a tvOS 14.2 negyedik bétája után az Apple kiadta a watchOS 7.1 negyedik bétáját is.

Az újdonságok egyelőre nem ismertek, de vagy frissítjük ezt az írásunkat, vagy pedig új cikket teszünk közzé, amint napfény derül rájuk.

watchOS 7.1 beta 4

Az új build verziószáma ismét kettős, 18R5585a | 18R5586a.

Az nem világos, hogy az Apple miért adott ki ismét két külön buildet, tehát hogy miért nem ugyanaz a build fut az összes órán, de biztosan megvan erre az okuk.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Kérdésem van!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 14-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, az iPadOS 14-ről szólóakat itt, a watchOS 7-ről szólókat meg itt, a tvOS 14-ről készülteket itt, a macOS Big Sur kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok