Megjelent a watchOS 7.0.2 – gyorsabb merülést okozó és EKG-t elérhetetlenné tévő hibák javítása

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple este 7-kor kiadta a watchOS 7.0.2-t, ami a frissítés részletei alapján többek között az adott esetben gyorsabb merülést okozó, illetve az EKG elérhetetlenné válását okozó hibákat javítja.

Ha tehát gyorsabb merülést tapasztaltunk, illetve elérhetetlenné vált az EKG az óránkon, és azt még az óra alapbeállításainak a visszaállítása sem oldotta meg, akkor most a watchOS 7.0.2-nek ezeket már orvosolnia kell.

Nem érdekelnek az újdonságok, csak telepíteni szeretnéd? Kattints ide, hogy átugord őket: Hogyan telepíthető?

watchOS 7.0.2 újdonságok

A hivatalos információkban az Apple a következőket írja:

A watchOS 7.0.2 többek közt a következő fejlesztéseket és hibajavításokat tartalmazza:

  • Megold egy problémát, amely miatt az akkumulátor gyorsabban merülhetett le
  • Megold egy problémát, amely megakadályozta, hogy néhány felhasználó hozzáférjen az EKG alkalmazáshoz olyan régiókban, ahol az elérhető

Telepítés

A frissítés a legegyszerűbben a Szoftverfrissítés menüpontba lépve telepíthető, amit már közvetlenül magán az órán is megtehetünk, nem csak az iPhone-on a Watch appban.

A watchOS 7.0.2 buildje 18R402.

És ha az iPhone-omon nem iOS 14 fut?

Ha az iPhone-on nem az iOS 14 valamely verziója fut, akkor az Apple Watch nem frissíthető watchOS 7-re, mert annak a működéséhez az iOS 14 a feltétel, ahogyan azt már a watchOS 7 megjelenéséről szóló cikkünkben is leírtuk korábban.

Lehetséges hibák

Mint minden frissítés után, itt is elképzelhető, hogy lesznek hibák. Így amennyiben gyorsabb merülést, vagy furcsa dolgokat produkál az Apple Watch, érdemes visszaállítani és újra beállítani.

Kérdésem van!

Ha kérdésed merül fel, érdemes elsőként a Gyakran Ismételt Kérdések cikkünket végiglapozni: Gyakran Ismételt Kérdések.

Linkgyűjtemény

A watchOS 7-ről szóló összes cikkünk megtalálható a watchOS 7 címke alatt.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Sziasztok. Esetleg tudjátok, hogy sikerült kijavítani a watch s3 újraindulási hibát?

  2. Ha frissítesz kiderül :smiley: Gondolom rosszabb már nem lesz.

  3. zzsola says:

    Első dolgom lesz munka után frissíteni. Az viszont baromira érdekes, hogy szombat óta nem indul újra az S3-am, de néha belassul. Így én már nem tudom eldönteni, hogy a frissítés ezt orvosolja-e. Lehet, hogy valami háttérfolyamat babrált ki vele, és kellet neki ez a három hét :rofl:. A lényeg, hogy most működik. szerk: És elkezdett újra indulni :rage:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!