Megjelent a watchOS 7.0.1 – a Walletben letiltódott kártyákat érintő hiba javítása

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple este 7-kor kiadta a watchOS 7.0.1-et, ami a frissítés részletei alapján többek között egy, a Walletben letiltódott kártyákat érintő hibát javít.

Akinek tehát problémája volt azzal, hogy egyes fizetési kártyái letiltódtak a watchOS 7-re való frissítéskor, annál most a 7.0.1-nek ezt orvosolnia kell.

Nem érdekelnek az újdonságok, csak telepíteni szeretnéd? Kattints ide, hogy átugord őket: Hogyan telepíthető?

watchOS 7.0.1 újdonságok

A hivatalos információkban az Apple a következőket írja:

A watchOS 7.0.1 többek közt a következő fejlesztéseket és hibajavításokat tartalmazza:

 • Kijavít egy hibát, amely miatt néhány fizetési kártya a Walletban le volt tiltva néhány felhasználónál

Telepítés

A frissítés a legegyszerűbben a Szoftverfrissítés menüpontba lépve telepíthető, amit már közvetlenül magán az órán is megtehetünk, nem csak az iPhone-on a Watch appban.

A watchOS 7.0.1 buildje 18R395.

És ha az iPhone-omon nem iOS 14 fut?

Ha az iPhone-on nem az iOS 14 valamely verziója fut, akkor az Apple Watch nem frissíthető watchOS 7-re, mert annak a működéséhez az iOS 14 a feltétel, ahogyan azt már a watchOS 7 megjelenéséről szóló cikkünkben is leírtuk korábban.

Lehetséges hibák

Mint minden frissítés után, itt is elképzelhető, hogy lesznek hibák. Így amennyiben gyorsabb merülést, vagy furcsa dolgokat produkál az Apple Watch, érdemes visszaállítani és újra beállítani.

Kérdésem van!

Ha kérdésed merül fel, érdemes elsőként a Gyakran Ismételt Kérdések cikkünket végiglapozni: Gyakran Ismételt Kérdések.

Linkgyűjtemény

A watchOS 7-ről szóló összes cikkünk megtalálható a watchOS 7 címke alatt.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. nonoka says:

  Kedves Apple tehet egy szívességet… reméltem hogy a Mac-et nyitni fogja újból, és nem random rebottol egész nap. De sajna 5x futottam neki, és nem hajlandó fel rakni a frissítést, ez nem az első frissítés amivel szenvedek, azt hiszem halkan azt sugallja ideje váltani…túl sokáig használtam.

 2. nonoka says:

  Tárhely problémája volt az órának, bár ezt nem jelezte, ki kapcsoltam amit tudtam használatban, így fel ment a frissítés. Mac-el továbbra sem kommunikál.

 3. Jadeye says:

  ezt végigcsináltad már?

 4. nonoka says:

  Igen, másik postban láttam. Még azzal is próbálkoztam hogy telefonból vissza állítottam a hálózat beállításokat, annak sem volt értelme.

 5. szorian says:

  nekem sem akarta nyitni a mac-et biztos hogy valami hálozati probléma volt, mert miután a kulcskarikából és a finderből töröltem mindent akkor is azt mondta nem látja az órát. majd el kellett mennem valahová és miután haza értem mondom megpróbálom megint és egyből be tudtam kapcsolni, ezért gondolom hogy biztos valami hálozati gondja van.

 6. Nekem továbbra is újraindul, de most làttam mikor!
  Tehát a Siri számlap volt bekapcsolva és a telefon az autóhoz is kapcsolódva volt Bluetooth kihangosítóként. Régen jól ment, de iOS 13.x verzióra frissítés óta a kocsi és a :iphone: kölcsönösen eldobja egy idő után egymást. Ez épp megtörtén ma is, amikor az óra ezután egy pillanattal később úgy indult újra, hogy 5 percig semmi nem ment az órán, még  jel sem volt! Visszafele a kocsival a Nike számlapra váltottam, de nem történt sem :iphone: eldobás, sem óra újraindulás! Esetleg újabb ötlet? Ja reggelre a legújabb Watch OS települt magától a töltőn volt!

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!