Videókon az új Apple Watch modellek

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha kedd este megrendelted az új Apple Watch-od, akkor pénteken fogod megkapni, de a sajtó szokásos módon előbb jutott az újdonságokhoz.

Így most már egy rakás videó van YouTube-on, ahol megnézhetjük az új piros Apple Watch Series 6-ot és az Apple Watch SE-t is.

Amennyiben lemaradtál a fő, Apple Watch Series 6-tal kapcsolatos cikkünkről, mindenképp olvasd el: Az Apple bemutatta az Apple Watch Series 6-ot és az Apple Watch SE-t!

Ebből ugyanis minden újdonságot megtudhatsz, mint például a véroxigén mérőt, az új óraszíjakat és a frissített számlapokat is.

De most nem az újításokat akarjuk átrágni, hanem a mozgóképekért vagyunk itt, hiszen mozgásban sokkal könnyebb elképzelni, hogy milyen is a PRODUCT(RED) piros (és kék!) Apple Watch.

MKBHD és a piros Apple Watch:

iJustine és a kék Apple Watch:

The Verge és a piros modell:

UrAvgConsumer és a piros:

Andru Edwards és a piros modell:

Rene Ritchie és a piros modell:

Engadget és az SE:

Karl Conrad és a kék modell:

ben’s gadget reviews és a fekete modell:

A videók előtt egészen biztos voltam benne, hogy a Nike+ modellt veszem idén is az egyedi számlapok miatt, de nagyon szexi lett a piros és ezért most összezavarodtam.

Neked tetszik az új PRODUCT(RED) Apple Watch Series 6?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. én szerdán rendeltem, Október 1-et ír kiszállításra

 2. A kedd esti rendelésre is szeptember 29-i érkezést ír.

 3. Amúgy, nem is értem Nike-ból miért nincs piros meg kék. :frowning:

 4. martonv says:

  Hat azt en sem :disappointed:

 5. gunar says:

  Na igen ez megint olyan apple-os húzás. Ez van ezt kell szeretni, logika és a felhasználók véleménye sutban. Pedig biztosan lenne arra is kereslet és nem hinném hogy a Nike nem akarja a többszínűséget.
  Vagy később kiadják és akkor aki ragaszkodik a Nike-hoz, de nem tudott venni kéket/pirosat majd eladja amit most vesz és vált a színesre. Ez is üzletpolitika lehet, talán.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!