Tanulj angolul otthon a Xeropan-nal, ami elnyerte a Learning Relationship Management díjat!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Xeropan idén nyáron elnyerte az egyik legnevesebb, oktatóprogramokat bíráló szervezet, az amerikai Tech Breakthrough szerint a világ legjobb “Learning Relationship Management”, avagy Interaktív Tanulást Támogató rendszere díjat. Kategóriájában egyedüliként olyan cégek mellett győzedelmeskedett, mint a Lenovo, Busuu és Discovery Education.

A Xeropan-ról már írtunk korábban itt a Szifon.com-on és a járvány idején azzal is támogatta a digitális oktatást, hogy ingyenessé tette Pro funkcióit az iskolák számára, melynek köszönhetően az Oktatási Hivatal a tanulást támogató hasznos anyagok között tüntette fel honlapján.

Az iOS-en és számítógépeken is elérhető app a legmodernebb pedagógiai eszközöket használva 15 nyelven tanít angolul. Különlegessége, hogy egy izgalmas történet keretein belül valósítja meg a tanítást, teletűzdelve érdekes videókkal és részletes nyelvtan magyarázatokkal. Mesterséges intelligenciával rendelkező chatbotjaival eközben a tanulók magabiztosan gyakorolhatják a beszélgetést. A platform nemrég egy teljes dizájnváltáson is átesett, ezzel áttekinthetőbbé és vizuálisan modernebbé téve arculatát.

A díj apropója a szeptemberben induló Xeropan Classroom is, melynek segítségével a fizikai tankönyveket helyettesíthetik a tanárok. Itt a Xeropan teljes tananyagát felhasználhatják és testre szabhatják a diákok számára, miközben részletes információkat kapnak fejlődésükről, személyre szabottabbá és hatékonyabbá téve ezzel a tanítást. Az app elérhető a https://xeropan.com/, illetve a Xeropan Classroom megtalálható a https://classroom.xeropan.com/ oldalon.

A Szifon.com csapat számos tagja kipróbálta már a Xeropan-t, egy igazán innovatív magyar fejlesztésről van szó, amit mindenképp érdemes kipróbálni kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A Xeropan app ingyenesen nyújt több mint 1600 videós, szótanuló és nyelvtani leckét alapfoktól felsőfokig, és intuitív szórakoztató feladatokkal élvezetes időtöltéssé varázsolja a nyelvtanulást (elérhető iOS, Android és asztali PC-s változatban is). Különlegessége a mesterséges intelligenciával ellátott Chatbot, melyekkel magabiztosan fejleszthetik a tanulók beszédkészségüket.

Xeropan: Learn English
  • Xeropan: Learn English
  • Méret: 134.24 MB | Verzió: 4.0.24
  • Ár: Ingyenes | Értékelés:

A Xeropan jóvoltából most kaptunk 4 darab kódot, amit szeretnénk olyan helyre adni, ahol fontos a gyerekek, fiatalok tanulása. Ha nálad, vagy az ismerősi körödben tudsz olyat, akinek a Xeropan hasznos lenne, küldd el nekünk emailben, kinek és miért küldjük el a Pro verziós kódot, amivel 1 éven keresztül a Xeropan összes funkciója használható! Már elfogytak a kódok.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. A Duolingo-tól csak jobb lehet… :rofl: Abban érdekességként próbáltam ki az angolt, mert tanulás szempontjából nem volt rá szükségem, de olyan hihetetlen ostoba és életszerűtlen mondatokkal “tanít”, hogy az valami katasztrófa. Aztán megpróbálkoztam benne a svéddel, hogy hátha. Ezt nulláról kezdtem mert soha nem tanultam, de ugyanaz volt mint az angolnál, hogy ostoba mondatok, csak itt még fel is húztam magam vele, hogy az “az egér az elefánt alatt van” szintű mondatokkal kéne szerinte megtanulni egy idegen nyelvet…

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!