fbpx Skip to content

A Xeropan a legújabb fejlesztésével olyan kapukat nyitott meg az online nyelvtanulás piacán, amit korábban még senki.

Azonkívül, hogy izgalmas videókon keresztül tanulhatnak szavakat és kifejezéseket, ami önmagában egy modern pályára vitte a nyelvtanulást, mostantól már mesterséges intelligencia alapú chat-botokkal is tudnak társalogni a diákok. Így pár perc leforgása alatt beszélgethetnek akár az angol királynővel, foglalhatnak hotelszobát és még egy állásinterjún is kipróbálhatják magukat.

A Beszéd Gyakorlás funkció úgy lett megtervezve, hogy a diákok úgy érezzék, mintha egy valós személlyel vagy akár egy nyelvtanárral beszélgetnének, a különbség az, hogy ők dönthetnek arról, hogy mikor, hol és mennyi ideig szeretnének társalogni az adott chat-bottal. A beszélgetések során a diákoknak célokat kell teljesítenie, amelyek kapcsolódnak az appban már korábban megszerzett tudásukhoz, legyen az akár szókincs vagy a nyelvtan helyes használata. Ha a beszélgetés során esetleges nehézségekbe ütközik vagy hibát ejt a tanuló, a chat-botok segítséget, támpontokat nyújtanak a továbbhaladáshoz, így támogatva a fejlődését.

A Xeropan egy angolnyelv-oktató alkalmazás mobil eszközökre és asztali gépekre, amely különlegessége abban rejlik, hogy jelenleg ez az egyetlen olyan alkalmazás a piacán belül, amely 100%-ban játékos megközelítéssel oktatja a nyelvet. A több mint 60 téma, 1400 lecke és 8000 kifejezés 3+ évnyi tananyagot biztosít a tanulóknak az alapfoktól a felsőfokig.

A tanulók nyelvtanulás iránt érzett feszültségét az alkalmazás játékossággal próbálja feloldani és megmutatni, hogy a Xeropannal játék az angoltanulás. Az appot letöltők egy történet kellős közepébe csöppennek és megismerkednek a 2157-ből érkezett Max Professzorral aki az időutazó történetén át segít a felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt az angol készségeik fejlesztésében.

A játék során 12 szigeten és 12 történelmi koron át vezeti el a tanulókat. Minden szigeten egyre magasabb nyelvi szinttel kell szembenézniük, amivel folyamatosan fejlesztik a szókincsüket, a nyelvtani tudásukat, szövegértésüket és most már a beszédkészségüket is.

Játék a nyelvtanulás! Próbáld ki te is ingyenesen:

[appstore id=”899256917″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok